Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Dışarıda Maske Takmayı İhmal Etmedi!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Dışarıda Maske Takmayı İhmal Etmedi!

Sosyal medyada ve girdiği tartışmalarla gündeme gelen ünlü sanatçı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde gittiği bir restoran da ödediği hesaba isyan etmişti. . Yediklerine göre ödediği hesabı fazla bulan sanatçı Demet Akalın, “böyle olmaz” demişti. Geçtiğimiz günlerde yemek yediği sırada dolgusu düşen şarkıcı, doktorunun yanına gitti. Tedavi sonrası konuşmakta zorluk çeken Demet Akalın, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Demet Akalın Kimdir?

Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Haline Flaş Demet Akalın Yorumu

Doktor Çıkışı Konuşmakta Zorluk Çekti!

Demet Akalın, bu kez İstanbul’da gelen hesaba tepki göstermişti. Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, gittiği bir kafede ödediği hesaba isyan etti. Sosyal medyadan “Böyle gitmez” dedi. Demet Akalın, “Bugün bir kafede iki tavuklu salata, bir gazoz ve bir mücver 260 Türk lirası! Böyle giderse… Gitmez” yazdı. Geçtiğimiz günlerde yemek yediği sırada dolgusu düşen şarkıcı, doktorunun yanına gitti. Tedavi sonrası konuşmakta zorluk çeken Demet Akalın, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.  Geçtiğimiz günlerde bir mekanda yemek yediği sırada dolgusu düşen şarkıcının tedavi sürecinde dolgusu geri takıldı. Doktor çıkışı konuşmakta zorluk çeken Demet Akalın, korona virus önlemleri kapsamında maskesini takmayı ihmal etmedi. Kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakan şarkıcı evinin yolunu tuttu.

Demet Akalın, Dışarıda Maske Takmayı İhmal Etmedi!
Demet Akalın, Dışarıda Maske Takmayı İhmal Etmedi!

Bomba Açıklama! Fatih Ürek, Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

Demet Akalın, Dışarıda Maske Takmayı İhmal Etmedi!

Sosyal medyada ve girdiği tartışmalarla gündeme gelen ünlü sarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde gittiği bir restoran da ödediği hesaba isyan etmişti. . Yediklerine göre ödediği hesabı fazla bulan Demet Akalın, “böyle olmaz” demişti. Sosyal medya hesabında her düşündüğünü direk dile getiren, paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Bodrum’da belirlenen plaj fiyatlarına “Torba halk plajı mis gibi, tertemiz” diyerek tepki göstermişti. Tedavi sonrası konuşmakta zorluk çeken Demet Akalın, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda yemek yediği sırada dolgusu düşen şarkıcının tedavi sürecinde dolgusu geri takıldı.

Demet Akalın’ın Acı Günü..Teyzesini Kaybetti!..
Demet Akalın, Dışarıda Maske Takmayı İhmal Etmedi!

Demet Akalın Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti: Daha da İzlemem!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler