Ana SayfaDizilerBay Yanlış 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Düğüne Serdar'ın Katılması İkilinin Oyununu...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Düğüne Serdar’ın Katılması İkilinin Oyununu Bozacak Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bay Yanlış 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Tekne turuna giden Ezgi ile Özgür, teknenin arıza yapmasıyla ıssız bir koyda mahsur kalıyorlar. İkili yasa dışı iş yapan adamlar tarafından bağlanıyorlar. İplerden kurtulan Ezgi ile Özgür, koydan kaçmayı başarıyorlar. Ezgi’den haber alamayan arkadaşları ve ailesi de onları bulmak için seferber oluyorlar. İkili bulunduktan sonra ailelerinin kaynaşmasından korkup onlara ayrıldıklarını söylemek zorunda kalıyorlar. Bay Yanlış 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Düğüne Serdar’ın katılması ikilinin oyununu bozacak mı?

Cuma Dizileri 2020

Düğüne Serdar’ın Katılması İkilinin Oyununu Bozacak Mı?

Bay Yanlış 5. bölüm 1. fragmanında; Ezgi’nin ve Özgür’ün aileleri ikiliyi birbirine yakıştırıp onların evlenmesini istiyor. Ailesine Özgür’ü kötü göstermek için elinden geleni yapan Ezgi, amacına ulaşabilecek mi bilinmez. Serdar’da düğüne davetli olarak geliyor. Onu gören Özgür ile Ezgi tutuşmaya başlıyor. Çünkü Özgür’ü ailesine doktor Serdar olarak tanıştırmıştır. Oyun içinde oyun olacak bölümde bakalım neler olacak?

İşte Bay Yanlış 5. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1284237866223239168

BAY YANLIŞ 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Özgür, tekneyle Ezgi’yi gezdirmek istiyor. İkili denizde çok güzel vakit geçiriyorlar. Hatta bir ara iyice yakınlaşıyorlar. Daha sonra teknenin arıza yapmasıyla Ezgi ile Özgür, ıssız bir adada geceyi geçirmek zorunda kalıyorlar. Özgür’ün annesi oğlundan ve Ezgi’den haber alamayınca tutuşmaya başlıyor.

Ezgi’nin annesi de kızına ulaşamayınca kızlarını aramak için Özgür’lere gidiyorlar. Arkadaşları da Ezgi’nin ve Özgür’ün ortadan kaybolduklarını öğrenip onlarda onları aramak için oraya gidiyorlar. Koyda yasa dışı iş yapan bir grup Özgür ile Ezgi’yi orada görünce onları iplerle bağlayıp gidiyorlar.

İplerden keçinin yardımıyla kurtulan ikili adamların teknesini alıp koydan kaçmayı başarıyorlar. Ezgi ile Özgür bulunduktan sonra bakıyorlar ki aileleri çoktan birbirlerine kaynaşmış, Yalandan sevgili olan ikili düşünüp onlara ayrıldıklarını söylemeye karar veriyorlar. Birbirlerine çok yakıştıran aile ikilinin ayrıldıklarını duyunca şoke oluyorlar.

Özgür’ün kardeşinin kına gecesinin hazırlıkları geç kalınca Ezgi, işe koyuluyor. O organizasyonu çekip çevirirken Özgür, Ezgi’yi büyük bir hayranlıkla izliyor. Ayrılık haberi veren ikilinin birbirlerine daha yakın davranmaları kimsenin gözünden kaçmıyor.

Bay Yanlış 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Issız Adada Mahsur Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler