Ana SayfaDizilerRamo Dizisinden Ayrılan Sevilen Oyuncu Hangi Diziye Transfer Oldu!

İlgili Postlar

Ramo Dizisinden Ayrılan Sevilen Oyuncu Hangi Diziye Transfer Oldu!

Show Tv ekranının fenomen dizisinin yeni sezon çekimleri için çalışmalar başladı. Sevilen dizinin yeni sezonunda yer almayacak oyuncular da belli oldu. Dizinin kilit karakterlerinden birinin diziden ayrıldığı haberleri izleyicilerini üzecek. Ama oyuncu diziden ayrılıp başka bir diziyle anlaşma yaptı bile. Ramo dizisinden ayrılan sevilen oyuncu hangi diziye transfer oldu?

Salı Dizileri 2020

Sevilen Oyuncu Hangi Diziye Transfer Oldu!

Show Tv’nin sevilen dizisi Ramo, izleyicileriyle yeni sezonda da buluşmaya devam edecek. Ramo dizisinin ikinci sezonu öncesinde yapımda önemli değişimler yaşandı. Dizinin hikayesi İstanbul’a taşınmak zorunda kalınca, bazı oyuncular da diziden ayrılmak zorunda kaldı. Ramo dizisinin ikinci sezonunda yer almayacak olan isimlerden birisi de Cemre Baysel oldu. Bu arada ayrılık haberlerinden sonra güzel oyuncunun yeni sezondaki adresi de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cemre Baysel, yeni sezonda Star TV ekranında olacak.

RAMO 11. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Ramo, Alpay’ın gece kulüplerini ele geçirir. Alpay, Ramo’dan haber almak için sahne alan Meryem’i oraya yerleştirir. Sibel, Meryem’in Ramo’nun çevresinde olmasından rahatsız oluyor. Neco ise, Boz’la konuşup onun aklını karıştırır. Ona Fatoş’un bebeğinin babasının kendisi olduğunu söyler.

Neco, Fatoş’a aşık olduğu için ondan boşanmak istemez. Boz Fatoş’a, neden ilk hamile olduğunu Neco’ya söylediğini, yoksa bebeğin babasının onun mu olduğunu sorunca Fatoş. ona tokat atar. Fatoş, Neco’yu bulup ondan bunun hesabını sorar. Fidan ise, Yavuz ile buluşur. Onu. kızıyla ve karısıyla birlikte yemek yediklerini gördüğünü söyler.

Yavuz ise, eşini çok sevdiğini ama onun öldüğünü o gördüğü kadının ise kızının teyzesi olduğunu söyleyince Fidan rahatlar. Mahalleye polis baskını olur. Ramo, Sibel’i arayıp korkmamasını hemen evden çıkıp emniyetli bir yere gitmesini ister. Sibel, tam kapıdan çıkacakken Neco’yla karşılaşır. Neco, dedesinin kendisine ailenin başına geçip Ramo’yu öldürmesini hatta onu bile öldürmesini istediğini söyler.

Sibel’e, arabasının anahtarını verip Ramo’yu da alıp kaçmalarını ister. Neco’ya inanan Sibel, mahalleden çıkmayı başaran Ramo’yu yolda bulur ve kaçmaları gerektiğini söyler. Sibel’in peşinden gelen arabaya ateş eden Ramo, Sibel’in arabasına binip uzaklaşır. Gittikleri yerde Ramo, neler olduğunu Sibel’e sorar. O da Neco’nun kendisine söylediklerini anlatır. O sırada Süleyman ve adamları çevrelerini sarar.

Ramo Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler