Ana SayfaDizilerRamo Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Ramo Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin izleyicileri ekranlara kilitleyen dizisi Ramo, bu akşam ekranlara gelecek mi? Dizinin son bölümünde; Sibel ile Ramo’nun aynı evde yaşadığını öğrenen Süleyman, ona bu yaptığının hesabını sorar. Sibel’de, Ramo’yu onun yaptığı zulme boyun eğmediğini söyleyince Süleyman’dan tokat yer. Doğan, Ramo’yu polislere ispiyonlar. Mahalleyi polisler basınca Ramo, oradan kaçmayı başarır. Neco ise ablasına yardım eder gibi görünüp ona arabasını verir ve Ramo’yu uzaklaştırmasını söyler. Sibel ise bilmeden Ramo’yu tuzağa düşürür. Ramo dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Salı Dizileri 2020

Ramo Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Yeni bölümü merakla beklenen Ramo dizisi bu akşam yayın akışında yok. Dizi, virüs salgını nedeniyle koruma amaçlı çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Dizinin çekimlerine ne zaman tekrar başlanacağı konusunda ise henüz bir açıklama gelmedi.

RAMO 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Ramo, Alpay’ın gece kulüplerini ele geçirir. Alpay, Ramo’dan haber almak için sahne alan Meryem’i oraya yerleştirir. Sibel, Meryem’in Ramo’nun çevresinde olmasından rahatsız oluyor. Neco ise, Boz’la konuşup onun aklını karıştırır. Ona Fatoş’un bebeğinin babasının kendisi olduğunu söyler.

Neco, Fatoş’a aşık olduğu için ondan boşanmak istemez. Boz Fatoş’a, neden ilk hamile olduğunu Neco’ya söylediğini, yoksa bebeğin babasının onun mu olduğunu sorunca Fatoş. ona tokat atar. Fatoş, Neco’yu bulup ondan bunun hesabını sorar. Fidan ise, Yavuz ile buluşur. Onu. kızıyla ve karısıyla birlikte yemek yediklerini gördüğünü söyler.

Yavuz ise, eşini çok sevdiğini ama onun öldüğünü o gördüğü kadının ise kızının teyzesi olduğunu söyleyince Fidan rahatlar. Mahalleye polis baskını olur. Ramo, Sibel’i arayıp korkmamasını hemen evden çıkıp emniyetli bir yere gitmesini ister. Sibel, tam kapıdan çıkacakken Neco’yla karşılaşır. Neco, dedesinin kendisine ailenin başına geçip Ramo’yu öldürmesini hatta onu bile öldürmesini istediğini söyler.

Sibel’e, arabasının anahtarını verip Ramo’yu da alıp kaçmalarını ister. Neco’ya inanan Sibel, mahalleden çıkmayı başaran Ramo’yu yolda bulur ve kaçmaları gerektiğini söyler. Sibel’in peşinden gelen arabaya ateş eden Ramo, Sibel’in arabasına binip uzaklaşır. Gittikleri yerde Ramo, neler olduğunu Sibel’e sorar. O da Neco’nun kendisine söylediklerini anlatır. O sırada Süleyman ve adamları çevrelerini sarar.

Ramo 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Bilmeden Ramo’yu Tuzağa Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler