Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, dün akşam yayın akışında yoktu. Dizinin son bölümünde; Zeynep, Benal ile konuşup onun Mehdi’ye hamileliğini anlatmasını ister. Ama Benal, onunla konuşmaktan çekinir. Durumu Mehdi’ye, Zeynep anlatmak zorunda kalır. Mehdi, Benal’in yanına gidip annesinin ve kız kardeşinin her şeyi bilip kendisine para verdiğini öğrenince deliye döner. Herkes ikilinin ayrılacağını düşünürken Zeynep, Mehdi’yi sevdiğini ona itiraf eder. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam 12. yeni bölümü yayınlanması beklenirken ekranlara gelmedi. Dizi virüs salgını nedeniyle çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Dizinin çekimlerine tekrar ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Mehdi, hastaneden çıkarılır ve Zeynep ona evde çok iyi bakar. Bu durumu gören Müjgan bile, Zeynep’e teşekkür eder. Emine, Faruk’un evlenme teklif ettiğini zannettiğinde onun yüzünü görünce olayı toparlayıp, şaka yaptığını onu evlenmeye zorlayacağını zannetmemesi gerektiğini söyleyip konuyu kapatır. Faruk’ta derin bir nefes alır.

Zeynep, Benal ile konuşup onun hamileliğini Mehdi’ye onun söylemesi gerektiğini söyler. Ancak Benal, kapıdan geri dönüp Zeynep’i arayıp yapamayacağını söyler. Zeynep, Mehdi’ye baba olacağını Benal’in hamile olduğunu söyler. Mehdi, Benal’in yanına gidip o çocuğa sahip çıkacağını ancak, kendisinin Zeynep’le evli olduğunu ve onu sevdiğini söyler.

Benal ise, Mehdi’nin Zeynep’i boşayıp kendisiyle evleneceğini düşündüğü için büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Mehdi’nin düşüncelerini duyunca Benal, annesiyle Cevriye’nin kendisine para gönderip bebeği aldırıp ortadan kaybolmasını istediğini ona anlatır. Bunu duyan Mehdi, eve gidip Cevriye ile annesine patlar.

Cevriye, evi terk eder ama Müjgan onu yalnız bırakmaz ve onunla birlikte Sultan’a gider. İki kardeş geceyi Sultan’ın evinde geçirir. Emine, olanlardan sonra Zeynep’in Mehdi’yi terk edip, Faruk’a dönmesinden endişelenmeye başlar. Emine, bir geceyi daha Faruk’la geçirince Sultan iyice kızından şüphelenmeye başlar.

Sultan, kızını sıkıştırınca zengin bir sevgilisi olduğunu itiraf eder. Bu arada Faruk’un babası, onu başka bir kızla evlendirmek ister. Bunu öğrenen Faruk, Emine’ye durumu anlatmak için buluşur. Emine Faruk’la buluşmaya gittiğinde annesi onu takip eder ve onun sevgilisinin Faruk olduğunu görünce, kızının saçını başını yolar. Zeynep ise, Mehdi’yle buluşup her şeyi kabul ettiğini ve onu sevdiğini itiraf eder.

 Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’yi Sevdiğini İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler