Ana SayfaDizilerÖğretmen Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Öğretmen Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Öğretmen yeni bölümü yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Zeynep, hastaneden çıkar. Ama kimseyi tanımaz. Yılmaz, komiser görevden alınıp tekrar suç çetesi soruşturmasına verilir. Zeynep, evine gelip Akif’le birlikte çekilmiş videolarını izleyip onu arar ve eğer bu işi kendisi için yapıyorsa ondan yapmamasını çocukları serbest bırakmasını ister. Tüm düğümler çözülür. Akif’in yardımıyla Yılmaz suç çetesini çökertir. Öğretmen dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Öğretmen Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Öğretmen dizisi virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı çekimlerine bir süreliğine ara verdi. Dizinin çekimlerinin tekrar ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

ÖĞRETMEN 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Akif, Yılmaz’ın istediği bilgiyi vermediği için seçtiği beş öğrenciyi alıp başka bir odaya götürür. Herkes, onun o beş öğrenciyi öldürdüğünü zanneder. Buna neden olduğu için Yılmaz, bu soruşturmadan alınır ve suç çetesi soruşturmasına verilir. Yılmaz, zaten uzun süredir bu çetenin peşindedir.

Akif, çocukları korkutmak için bir patlama daha yapar. Ateş, bir suç örgütüne bulaşmıştır. Onlardan para alıp Rüya’yı onlara götürmüştür. Tüm bunları bilen Akif, Ateş’ten her şeyi itiraf etmesini ister. Ateş, felçli annesi ve iki küçük kardeşini koruyamamaktan korkar. Akif, hocayla kavgaya tutuşan Ateş, onu yere yatırıp yumruklamaya başlar.

Gizem, kargaşa sırasında Akif’in odasına girip arkadaşlarının yaşadığını ve onun tüm bunları onları korumak için yaptığını öğrenir. Gelip sınıfa arkadaşlarının yaşadığını, Akif hocanın iyi birisi olduğunu söyler. Akif, Yılmaz’ı arayıp telefonu açık bırakmasını ister. Ateş, suç çetesinin gizli bir yeri olduğunu orada çetenin gizli işlerini yürüttüğünü anlatır.

Yılmaz, gizli odayı bulup suç çetesini enseler. Akif, Ateş’e annesine bakması için yatılı bir hemşirenin ayarlandığını ve kardeşlerine de bakılacağını söyler. Zeynep, hiç bir şey hatırlamıyor ve babası bile ona yabancı biriymiş gibi gelir. Yılmaz, baştan beri Akif’in kendisine yardım ettiğini ve bu suç çetesinin elindeki çocukları kurtarmak için bu hareketi yaptığını anlar. Akif, derin bir nefes alıp çocuklara her şeyi anlatacağını söyler. Ancak zaten hasta olan Akif yere düşüp bayılır.

 Öğretmen 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akif’in Yardımıyla Yılmaz Çeteyi Çökertiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler