Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serkan Eda İle Nişanlandığına...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serkan Eda İle Nişanlandığına Pişman Olmuyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Sen Çal Kapımı 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Eda, Serkan’la aralarındaki sözleşmeyi kimseye bahsedemediği için kendi içinde çelişki yaşar. Serkan, köpeğini bahane edip Eda’yı görmeye evine gider. İkilinin nişandan sonra aynı eve taşınmaları gündeme gelir. Eda, onunla ayrı eve çıkmayı kabul etmesine başta halası olmak üzeri arkadaşları şok olur. Serkan’ın Eda’ya karşı tavırlarının değişmesi yakınları tarafından fark edilmeye başlar. Sen Çal Kapımı 3. bölüm 3. fragmanı yayında. Serkan Eda ile nişanlandığına pişman olmuyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Eda İle Nişanlandığına Pişman Olmuyor!

Sen Çal kapımı 3. bölüm 3. fragmanında; Eda ile Serkan’ın nişan töreni yapılıyor. Törende, başka Serkan’ın annesi ve Selin olmak üzere tüm davetliler kendi camialarından olmadığı için Eda’yı küçümserler. Eda, Serkan’a onunla nişanlandığı için pişman olduğunu söyler. Ama Serkan, onunla nişanlandığı için hiç pişman olmaz.

İşte Sen Çal Kapımı 3. bölüm 3. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Eda’nın Serkan’ı öpmesinden sonra tüm davetliler şok olur. Serkan, Eda’dan bunu neden yaptığının hesabını sorar. Öte yandan Eda’nın arkadaşları onun nefret ettiği adamı nasıl herkesin önünde dudağından öptüğüne anlam veremez. Eda, bu olaydan sonra birden fenomen olur. En son durumu Eda’nın halası öğrenir.

Eda, halasına iki gün önce tanıştığı Serkan’la nişanlandığını söyler. Ne arkadaşları nede Eda’nın halası işin içinden çıkamaz. Serkan, Eda’yı çağırıp onunla bir nişan sözleşmesi yapar. Eda’da imzalar. Ancak kendi şartlarını da koyar. Kendisi istemediği sürece onun kendisine dokunamayacağını söyler. Serkan’ın annesi şok geçirir ve dedikodulardan dolayı evden dışarı çıkamaz.

Durumu düzeltmek için oğlunu arayıp hemen nişan yapmaları gerektiğini söyler. Serkan, Eda’ya çok güzel bir yüzük alır ve sonra yemeğe çıkarlar. Orada Selin ve nişanlısıyla karşılaşırlar. Eda, Serkan’la iki aydır sevgili olduklarını ve onun kendisine yaptığı sürprizleri anlatınca Selin kulaklarına inanamıyor. Nişan hazırlıkları tamamlanır. Eda, kıyafetini gidiyor ama fermuarını kapatamayınca Serkan’dan yardım ister.

Sen Çal Kapımı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda İle Serkan Ayrı Eve Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler