Ana SayfaDizilerÇaı Katı Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Yasemin'le Ateş'e Düğün...

İlgili Postlar

Çaı Katı Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Yasemin’le Ateş’e Düğün Yapıyor!

Kanal D’nin yeni sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 3. bölümüyle 23 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşen, Ateş’e karşı içten içe aşık olduğunun farkına varır. Ateş ise, sürekli Ayşen’in peşinde onu etkilemek için koşar. Ama Ayşen, Ateş’e güvenemez. Demir, Ateş ile Yasemin’in odasındaki dolaba gizlenir ve ne sakladıklarını öğrenmek ister. Odaya giren Ateş ile Yasemin’in konuşmalarını duyan Demir, evliliklerinin sahte olduğunu öğrenir. Çatı Katı Aşk 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perihan Yasemin’le Ateş’e düğün yapıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Perihan Yasemin’le Ateş’e Düğün Yapıyor!

Çatı Katı Aşk 3. bölüm 2. fragmanında; Ateş, halasına Yasemin’in sahte ailesini tanıştırdığı sırada ev sakinleri eve gelir. İkili onlara yakalanmamak için onları apar topar evden çıkartmayı başarır. Şüphelenen Yılmaz Ailesi, Ateş ve Yasemin’i sorguya çeker. Yasemin, imkanlarının olmadığı için düğünlerinin olmadığını söyleyince Perihan, onlara düğün yapmak için harekete geçer. Bu durum ise, Ateş ile Yasemin’in pek hoşuna gitmez.

İşte Çatı Katı Aşk 3. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/2nSMItOLslk

ÇATI KATI AŞK 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun gelip Ateş’in sevgilisi olduğunu söyleyince, onu Yasemin’le evli zanneden ev sakinleri kandırıldıklarını anlayıp onları evden çıkartmak ister. Yasemin ile Efsun’un Ateş için birbirlerine girmelerini Ayşen büyük bir şaşkınlıkla izler. Kandırıldıklarını düşünen Celal, Yasemin ile Ateş’i evden kovar.

Yasemin hemen duruma müdahale edip, Efsun’u bildiğini, Ateş’in zengin bir ailenin oğlu olduğunu, ailesinin evliliklerini onaylamadığı için kaçıp evlendiklerini söyler. Ev sakinleri Yasemin’in anlattıklarına inanır ve Celal kiralarını ödedikleri sürece evde kalabileceklerini söyler. Mutfakta marifetli olan Yasemin babası için bir kek yapar.

Celal, Şuayip ve Demir, masanın üzerinde duran keki Süheyla’nın yaptığını düşünerek bir güzel yerler. Süheyla, bu duruma çok bozulur. Celal bey, Yasemin’den özür dilemek için yanına gittiğinde onun ek iş aradığını hasta babası için o keki yaptığını öğrenir ve mantıcı dükkanında ona iş verir.

Demir, Yasemin’in ilk iş gününde müşterilere davranışlarını, marifetini ve güzelliğiyle gözlerini ondan alamaz. Her yerde onu görmeye başlar. Gülriz, Ateş’i arayıp acilen onu eve çağırır. Ateş, halasını Yasemin’le gerçekten evlendiğine inandırır. Halası ise, Yasemin’in ailesiyle tanışmak istediğini söyler.

Ateş, Ayşen’e takım elbise diktirmek ister. Oda kabul eder. Ayşen’in kendisine inandırmak için özel hayatından bahseden Ateş, annesini hiç tanımadan büyüdüğünü ve babasının öz olmasına rağmen kendisini hiç sevmediğinden bahseder. Ayşen, Ateş’in konuşmalarından çok etkilenir.

Ateş, ailesine kaldıkları evde Yasemin’le yaşadıklarını söyler. Onlarda ev sakinlerinin evde olmadığı bir saatte gelirler. Ama işleri biten ev sakinleri eve erken gelir. Bakalım ikili bu durumu da kurtarabilecek mi?

Çatı Katı Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Yasemin’in Evliliğinin Sahte Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler