Ana SayfaDizilerBay Yanlış 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür'ün Birbirine Aşık...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür’ün Birbirine Aşık Olduğunu Herkes Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bay Yanlış 5. bölümüyle 24 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Özgür ve Ezgi’nin aileleri ikiliyi birbirine yakıştırıp onların evlenmesini ister. Ezgi ise, ailesine Özgür’ü kötü göstermek için elinden geleni yapar. Doktor Serdar’da düğüne davetli olarak gelince işler karışır. Çünkü Ezgi, Özgür’ü ailesine doktor Serdar olarak tanıtmıştır. Bay Yanlış 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezgi ile Özgür’ün birbirine aşık olduğunu herkes anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi İle Özgür’ün Birbirine Aşık Olduğunu Herkes Anlıyor!

Bay Yanlış 5. bölüm 2. fragmanında; Özgür’ün kız kardeşinin düğün günü gelir. Düğünde sevgili olarak görünmeye anlaşan ikili düğünden sonra normal hayatlarına dönecektir. Ama aileler bu durumdan haberleri olmadığı için ikilinin evlenmesini ister. Özellikle Özgür’ün annesi Ezgi’yi çok beğenir ve oğlunun ilk kez kendisini tanıştırdığı kız arkadaşı olduğu için onu daha da sever. İkili düğünde ilk danslarını yaparken herkes onların birbirlerine aşık olduğunu anlar.

İşte Bay Yanlış 5. bölüm 2. fragmanı….

BAY YANLIŞ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür, tekneyle Ezgi’yi gezdirmek ister. İkili denizde çok güzel vakit geçirirler. Hatta bir ara iyice yakınlaşırlar. Daha sonra teknenin arıza yapmasıyla Ezgi ile Özgür, ıssız bir koyda geceyi geçirmek zorunda kalırlar. Özgür’ün annesi oğlundan ve Ezgi’den haber alamayınca tutuşmaya başlar.

Ezgi’nin annesi de kızına ulaşamayınca kızlarını aramak için gelir. Arkadaşları da Ezgi’nin ve Özgür’ün ortadan kaybolduklarını öğrenip onlarda onları aramaya gelirler. Koyda yasa dışı iş yapan bir grup Özgür ile Ezgi’yi orada görünce onları iplerle bağlayıp giderler.

İplerden keçinin yardımıyla kurtulan ikili adamların teknesini alıp koydan kaçmayı başarırlar. Ezgi ile Özgür bulunduktan sonra bakıyorlar ki aileleri çoktan birbirlerine kaynaşmıştır, Yalandan sevgili olan ikili düşünüp onlara ayrıldıklarını söylemeye karar verirler. Birbirlerine çok yakıştıran aile ikilinin ayrıldıklarını duyunca şoke olurlar.

Özgür’ün kardeşinin kına gecesinin hazırlıkları geç kalınca Ezgi, işe koyulur. O organizasyonu çekip çevirirken Özgür, Ezgi’yi büyük bir hayranlıkla izler. Ayrılık haberi veren ikilinin birbirlerine daha yakın davranmaları kimsenin gözünden kaçmaz.

Bay Yanlış 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Düğüne Serdar’ın Katılması İkilinin Oyununu Bozacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler