Ana SayfaDizilerSahra Şaş Zümrütüanka Dizisinden Neden Ayrılmak Zorunda Kaldı?

İlgili Postlar

Sahra Şaş Zümrütüanka Dizisinden Neden Ayrılmak Zorunda Kaldı?

Fox Tv ekranında Kapadokya’da geçen ve cumartesi günleri yayınlanan Zümrütüanka dizisi, setine pandemi dolayısıyla ara vermişti. Yeni sezon çekimlerine başlayan dizinin kadrosuna en son Kadın dizisinde yer alan Sahra Şaş’da dahil olmuştu. Güzel oyuncunun diziden ayrılmak zorunda kaldığı haberi geldi. Sahra Şaş, Zümrütüanka dizisinden neden ayrılmak zorunda kaldı. Ayrıntılar haberimizde….

Sahra Şaş Kimdir?

Sahra Şaş Zümrütüanka Dizisinden Neden Ayrıldı?

Zümrütüanka dizisine yeni dahil olan Sahra Şaş, sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldı. Çekimleri Kapadokya’da gerçekleşen dizinin setinde mide rahatsızlığı yaşayan oyuncu hastaneye kaldırıldı. Pastel film ailesi bir basın bülteni yayınlayarak güzel oyuncunun sağlık problemleri nedeniyle diziye devam edemediğini ve ayrılmak zorunda kaldığını duyurdu.

Pastel film, yayınladığı basın bülteninde; Sahra Şaş’ın kaldırıldığı hastanede müdahale edildiğini, doktorun yoğun çalışma temposu ve stresten kaçınması tavsiyesi üzerine ortak karar aldıklarını ve üzülerek güzel oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını bildirdi. Güzel oyuncuyla yollarını ayıran yapım şirketi, başka bir projede birlikte olma dileğiyle Sahra Şaş’a acil şifalar diledi.

ZÜMRÜTÜANKA DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka’nın çekimleri büyük bir hızla devam ediyor. Usta kadrosuyla ve ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizi yeni bölümleriyle Eylül ayı içerisinde ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin yeni sezonunda yer alamayacak olan Sahra Şaş’ın yerine hangi oyuncunun alınacağı ise merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler