Ana SayfaDizilerBay Yanlış 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ezgi İle Özgür'ün Oyunları Başarıyla...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ezgi İle Özgür’ün Oyunları Başarıyla Sona Eriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Bay Yanlış 5. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ezgi ile Özgür’ün aileleri kaynaşıyor ve ikiliyi evlendirmeye düşünmeye başlıyorlar. Bu duruma son vermek için yeni bir oyun oynayan Özgür ile Ezgi, birbirlerine uygun bir çift olmadıklarını ailelerine kanıtlamaya çalışıyorlar. Ezgi İle Özgür’ün oyunları başarıyla sona eriyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi İle Özgür’ün Oyunları Başarıyla Sona Eriyor!

Bay Yanlış 6. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Ezgi’nin annesi ve üvey babası kızları için Özgür’ün uygun bir damat adayı olduğuna karar veriyor. Aynı şekilde Özgür’ün annesi de oğlunun ilk defa bir kız arkadaşını kendisiyle tanıştırdığı için çok mutlu oluyor ve Ezgi’yi de gelini olarak görmeye başlıyor.

BAY YANLIŞ 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Özgür’ün kız kardeşinin düğünü gerçekleşiyor. İkili düğüne el ele gelip, göz göze ilk danslarını yapıyor. Ezgi’nin yakın arkadaşları dahil herkes onların birbirlerine aşık olduğunu bakışlarından anlıyor. Ama ailelerin kaynaşması Ezgi ile Özgür’ü korkutmaya başlıyor. Aslında sadece bir oyun olan sevgililik durumunu bir an önce bitirmek için ikili yeni bir çare düşünmeye başlıyor.

Doktor Serdar’da damadın davetlisi olarak düğüne kız kardeşiyle katılıyor. Serdar’ın kız kardeşi de Özgür’ü ‘Bay Yanlış’ olarak manşet yapan gazeteci çıkıyor. Ezgi ile Özgür, Serdar’ın durumu anlamaması için ellerinden geleni yapıyor. Hatta Ezgi, hasta olduğunu söyleyip Serdar’la dans etmekten kurtuluyor.

Levent ikilinin yardımına koşup onların aslında anlaşamadığını ailelerine göstermeleri için taktikler veriyor. Önce Ezgi, ailesine Özgür’ün kendisinin mayo giymesini istemediğini söylüyor. Daha sonra ikili Sevim’in duyacağı şekilde evlendikten sonra çocuk yapma konusunda tartışıyorlar. Sevim, duyduklarına dayanamayıp düşüp bayılıyor.

Ezgi, bar işleten Özgür’ün evlendikten sonra geceleri çalışmasını istemediğini söyleyince aileler ikilinin birbirlerine uygun eş olamayacaklarını kanaat getiriyorlar. Düğün bitiyor ve ikili oyun içinde oynadıkları oyunu başarıyla tamamlıyor. Şimdi artık kimseye oynayacakları oyun olmayan ikili beraber yola çıkıyor. Ama buruk bir şekilde.

Bay Yanlış 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür’ün Birbirine Aşık Olduğunu Herkes Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler