Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çavi İle Zola Babalarının Kim...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çavi İle Zola Babalarının Kim Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gençliğim Eyvah 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet, Azra’ya veda edip gittikten sonra taksicilik yapmaya başlıyor. Yolda tanıştığı Çağla, Ahmet’i görür görmez aşık oluyor ve onun peşini bırakmıyor. Onun yanında olabilmek için kendisini boğazın sularına bile atıyor. Ahmet, Çağla’yı kurtarıp kaldığı kuytuya götürüyor. Azra, Ahmet’e haksızlık ettiğinden pişman olup onunla konuşmaya gittiğinde ikisini yan yana yatarken görüyor. Gençliğim Eyvah 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çavi ile Zola babalarının kim olduğunu öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çavi İle Zola Babalarının Kim Olduğunu Öğreniyor!

Gençliğim Eyvah 8. bölüm 1. fragmanında; Arif ile Zekeriya, Zola ile Çavi’ye aradıkları babalarının kendileri olduğunu söylüyor. Ancak bu durumu eşlerine söylerlerse onları sünnet etmekle tehdit ediyor. Ahmet, annesine bir kıza evlilik teklif ettiğini söylüyor. Hacer ise bunu duyar duymaz bayılıyor. Ahmet, Çağla’dan kurtulduğu için sevinirken o iş başvurusu için mahalleye geliyor.

İşte Gençliğim Eyvah 8. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arif ile Zekeriya, dükkanlarına geri dönüyor. Ancak eşleri onları eve almamakta inat ediyor. Ahmet, babasının kendisine güvenmemesi, artı kötü davranmasından dolayı onun hiçbir şeyini istemiyor ve taksicilik yapmaya başlıyor. Zola ile Çavi, Ahmet’le konuşup kendilerinin bir babalarının olmadığını, onu bulmak için ta İtalya’dan oralara geldiklerini aslında onun çok şanslı biri olduğunu, Arif’in kendilerini sokakta bırakmayacak kadar iyi bir insan olduğunu söylüyorlar.

Ahmet, ilk iş gününde yolda Çağla ile tanışıyor. Çağla, Ahmet’e kafayı takıyor. Saplantılı olduğunu anlayan Ahmet ondan uzak durmak istedikçe sürekli onu karşısında buluyor. Taksisinden indirmek isteyen Ahmet’i tehdit eden Çağla, kendisini boğazın sularına atıyor. Ahmet, önce onun bunu yapacağına inanmıyor ama Çağla gerçekten boğaza atlıyor.

Ahmet, onun arkasından atlayıp Çağla’yı kurtarıyor. Çağla, Ahmet’e bir gün yanında kalmak istediğini sonra gideceğini söylüyor. Oda Çağla’yı kuytuya götürüp üzerine kendi kıyafetlerinden veriyor. Bu arada artık babalarına kavuşmak isteyen Zola ile Çavi, mahallenin ortasına gidip kendilerine dedelerinden yüklü miras kaldığını ve eğer babalarını bulurlarsa bir mirasın bir kısmının onların olacağını söylüyor.

Tabi, uzun bir kuyruk oluşuyor. Arif, çocuklara babalarının kim olduğunu artık itiraf etmeye karar veriyor. Azra ise, Ahmet’in durumuna üzülüp onunla konuşmaya kuytuya gidiyor ve Çağla ile onu yan yana yatarken görüyor.

Gençliğim Eyvah 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Kendisini Tehlikeli Bir Olayın İçinde Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler