Ana SayfaDizilerBay Yanlış 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Birbirlerine Gerçekten...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Birbirlerine Gerçekten Aşık Oluyor!

Fox Tv’nin yeni fenomen dizisi Bay Yanlış 6. bölümüyle 31 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ezgi ile Özgür, ailelerine yalandan sevgili olduklarını söyleyemeyecekleri için birbirlerine kötü davranıp onların kendilerini evlendirme düşüncesinden vazgeçirmeye çalışırlar. Planları tutar ve aileler ikilinin birbirlerine uygun olmadığını düşünür. Bay Yanlış 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezgi ile Özgür birbirlerine gerçekten aşık oluyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi İle Özgür Birbirlerine Gerçekten Aşık Oluyor!

Bay Yanlış 6. bölüm 1. fragmanında; Ezgi ile Özgür, düğün bittikten sonra evlerine dönüyor. Doktor Serdar, Ezgi’yi yemeğe davet ediyor. Özgür, Ezgi’nin Serdar’la yemeğe çıkacağını duyunca strese kapılıyor. Ezgi ise, aklında Özgür varken Serdar’la yemeğe gitmekte kararsız kalıyor. Özgür ile Ezgi, aralarındaki elektriğe daha fazla dayanamayıp yakınlaşıyorlar.

İşte Bay Yanlış 6. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/WzRMimbhcoM

BAY YANLIŞ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür’ün kız kardeşinin düğünü gerçekleşir. İkili düğüne el ele gelip, göz göze ilk danslarını yapar. Ezgi’nin yakın arkadaşları dahil herkes onların birbirlerine aşık olduğunu bakışlarından anlar. Ama ailelerin kaynaşması Ezgi ile Özgür’ü korkutmaya başlar. Aslında sadece bir oyun olan sevgililik durumunu bir an önce bitirmek için ikili yeni bir çare düşünmeye başlar.

Doktor Serdar’da damadın davetlisi olarak düğüne kız kardeşiyle katılır. Serdar’ın kız kardeşi de Özgür’ü ‘Bay Yanlış’ olarak manşet yapan gazeteci çıkar. Ezgi ile Özgür, Serdar’ın durumu anlamaması için ellerinden geleni yapar. Hatta Ezgi, hasta olduğunu söyleyip Serdar’la dans etmekten kurtulur.

Levent ikilinin yardımına koşup onların aslında anlaşamadığını ailelerine göstermeleri için taktikler verir. Önce Ezgi, ailesine Özgür’ün kendisinin mayo giymesini istemediğini söyler. Daha sonra ikili Sevim’in duyacağı şekilde evlendikten sonra çocuk yapma konusunda tartışırlar. Sevim, duyduklarına dayanamayıp düşüp bayılır.

Ezgi, bar işleten Özgür’ün evlendikten sonra geceleri çalışmasını istemediğini söyleyince aileler ikilinin birbirlerine uygun eş olamayacaklarını kanaat getirirler. Düğün biter ve ikili oyun içinde oynadıkları oyunu başarıyla tamamlamış olur. Şimdi artık kimseye oynayacakları oyun olmayan ikili beraber yola çıkar.

 Bay Yanlış 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ezgi İle Özgür’ün Oyunları Başarıyla Sona Eriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler