Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Ateş'in Oyununu Bozacak...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşen Ateş’in Oyununu Bozacak Mı?

Kanal D’nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Perihan, Ateş ile Yasemin’in bir şeyler karıştırdığını anlayıp onlara düğün yapmaya karar veriyor. Ateş ile Perihan ise düğün planını iptal etmek için bir bahane uyduruyor. Demir, ikilinin gerçekten evli olmadığını anlıyor. Yılmaz ailesi mahallede ikiliye çok güzel bir düğün yapıyor. Yasemin, o kadar insanı aldatmaya tahammül edemiyor. Ayşen’de bu duruma müdahale etmek isterken Ateş’in babası geliyor. Ayşen, Ateş’in oyununu bozacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Ayşen Ateş’in Oyununu Bozacak Mı?

Çatı Katı Aşk dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Perihan, Ateş ile Yasemin’in gerçekten evli olmadıklarını anlıyor ve bu oyunu bozmak için onların düğün yapamadıkları yalanını ortaya çıkarmak için düğün organize ediyor. Düğün oluyor ama ne Yasemin ne de Ateş bu durumda büyük strese kapılıyor.

ÇATI KATI AŞK 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin ile Ateş, sahte aile bulup Yılmaz ailesiyle tanıştırmak istiyor. Yılmaz ailesi eve geldiğinde, Ateş ile Yasemin, olmayan ailelerini onlarla tanıştırmamak için türlü numara yapıyor. Aile eve geldiklerinde Yasemin, durumu kurtarmak için yine yalan konuşuyor ve paraları olmadıkları için Ateş’le evlenemedikleri yalanını ortaya atıyor. Ama bu yalanları Perihan Yılmaz yutmuyor. Onların sahte bir evlilik yaptıklarını ve evli olmadıklarını düşünüyor.

Perihan, Demir’e onların gerçekten evli olup olmadıklarını anlamak için ona bir görev veriyor. İkilinin odasına giren Demir, Yasemin ile Ateş’in gerçekten evli olmadığını kulaklarıyla duyuyor. Ama ev sakinlerine hiçbir şey söylemiyor. Ateş, düğün olmadan bir kutlama yemeğiyle yırtmak istiyor ama halası olaya dahil olunca bunu pek gerçekleştiremiyor.

Ateş, Demir’in Yasemin’e karşı olan ilgisini anlıyor. Düğün oluyor ve takı merasimi sırasında daha fazla oyun oynamaya dayanamayan Yasemin, kendisini tuvalete kilitliyor. Daha sonra Ayşen’de durumu açıklamak isterken, Ateş’in babası çıka geliyor. Bakalım Ayşen, Ateş’in yalanını ortaya çıkaracak mı? Ateş’in babası oğlunun evliliğine ne tepki gösterecek?

Çaı Katı Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Yasemin’le Ateş’e Düğün Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler