Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Selin Serkan'la Eda'nın Nişan...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Selin Serkan’la Eda’nın Nişan Sözleşmesini Buluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı 4. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selin, merakından nişanlısıyla birlikte Serkan’la Eda’nın yaşadığı eve geleceklerini söyler. Serkan, mutfağa girip kendi elleriyle yemek yapmaya başlar. Eda, onun mutfakta bu kadar becerikli olduğuna çok şaşırır. Aydan ise, onları gizlice izler ve kısa zamanda bu kadar yakın olmalarına çok şaşırır. Eda’nın ise Selin’in hayatını tersine çevirecek bir planı vardır. Sen Çal Kapımı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selin, Serkan’la Eda’nın nişan sözleşmesini buluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Selin Serkan’la Eda’nın Nişan Sözleşmesini Buluyor!

Sen Çal Kapımı 4. bölüm 3. fragmanında; Selin, yüzme öğrenmek ister. Serkan, bunu kendisinin yapamayacağını söyleyip ona hoca tutar. Eda. Serkan’ı kıskandırmak için elinden geleni yapar. Daha sonra Selin’in eve geldiğinde araştırma yapacağını bilen Eda’nın planı ise onun Serkan’ı kıskanıp nişanlısından ayrılmasını sağlamaktır. Her şey normal ilerlerken Selin, ikilinin yatak odasına girip nişan sözleşmesini bulur. Eda, o sözleşmeyi bilerek mi oraya koydu?

İşte Sen Çal Kapımı 4. bölüm 3. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Nişan töreninde istemeye istemeye de olsa Aydan, Eda ile Serkan’ın yüzüklerini keser. Serkan’ın babası ise oğluyla arasındaki problemden dolayı törene dahi katılmaz. Eda, törenden uzaklaşıp Serkan’la yaptığı anlaşmanın ağırlığının altında kaldığını hisseder. Serkan, onun yanına gelip onu teselli eder. Eda, onunla nişanlandığına pişman olduğunu söyler. Serkan ise, pişman olmadığını söyleyip onun boynuna aile yadigarı kolyeyi takar.

Aydan, Eda’nın boynunda kolyeyi görünce daha da öfkelenir. Selin ile bir araya gelen Aydan, Eda’nın değil onun gelini olmasını istediğini söyler. Selin’de ikisininde farklı kişilerle nişanlı olduklarını söyleyince Aydan, nişanın atılabileceğini söyler. Eda, Selin’in Serkan’ın eski sevgilisi olduğunu ve kendisini kıskandığını anlar. Onun ve Aydan’ın iğneli konuşmalarından bunalan Eda, onlara Serkan’la aynı eve çıkacaklarını söyleyiverir.

Aydan, durumu öğrenince hemen harekete geçip Ayfer’i arayıp görüşmek ister. Zaten Aydan’a sinirli olan Ayfer, onunla buluşmayı kabul eder. Selin’in nişanlısı da Serkan’ı biraz kıskanır. Serkan’ı artık kıskanmadığını Selin’e ispat etmek için onları eve yemeğe davet etmek istediğini söyler. Selin ise, onların aynı evde yaşamaya başladıklarını kendilerinin onların evine gitmelerinin daha iyi olacağını söyler. Aydan, Eda’yı arar. Arkasından Selin arayınca strese daha fazla dayanamayan Eda, bayılır.

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Mutfakta Eda’ya Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler