Ana SayfaDizilerApartmanlar Yarışıyor 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Apartmanlar Yarışıyor Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Apartmanlar Yarışıyor 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Apartmanlar Yarışıyor Ne Zaman Başlayacak?

Tv 8, gündüz kuşağında yayınlanacak yepyeni bir yemek yarışma programı bomba gibi geliyor. Dizilerin aranılan yüzlerinden Ümit İbrahim Kantarcılar sunumuyla gerçekleşecek olan program izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Bu yarışma programında her şey alışılmışın dışında. Programda kişiler değil apartmanlar yarışacak. Apartmanlar Yarışıyor 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Apartmanlar Yarışıyor ne zaman başlayacak? Ayrıntılar haberimizde….

Ümit Kantarcılar Kimdir?

Apartmanlar Yarışıyor Ne Zaman Başlayacak?

Apartmanlar Yarışıyor 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Programda iki apartman dairesi sakinleri 5 gün boyunca yemekleriyle yarışacak. Kazanan apartman ise büyük ödülün sahibi olacak. Normal yemek yarışma programlarının dışına çıkan program çok ses getirecek. Apartmanlar Yarışıyor programının yayınlanma tarihi henüz netleşmedi. İzlenme rekorları kıracağı beklenen programın Ağustos ayı başında yayınlanması bekleniyor.

İşte Apartmanlar Yarışıyor 1. bölüm 2. fragmanı….

ÜMİT İBRAHİM KANTARCILAR HAFTA İÇİ HER GÜN EKRANDA OLACAK!

Dizi ve filmlerin aranan oyuncularından, yakışıklı oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar’ın sunumuyla gerçekleşecek yarışma programı izleyicilere yeni bir nefes olacak. Programın farklı bir formatta olması ve tabi ki Ümit İbrahim Kantarcılar’ın sunuyor olması izleyicileri şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Büyük bir hayran kitlesi olan yakışıklı oyuncu, en son TRT 1 ekranında yayınlanan ve büyük bir beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin baş rollerinde yer almıştı. Dizinin final yapmasından sonra yakışıklı oyuncuya, Tv 8’den böyle bir programı sunma teklifi geldi.

Yakışıklı oyuncunun ilk kez sunacağı yarışma programını kabul etmesiyle Tv izleyicileri çok heyecanlandı. Benzerlerine fark yaratacak yarışma programı hafta içi her gün izleyicisiyle buluşacak.

Büyük beğeni toplayacağı beklenen yarışma programı, hafta içi her gün yayınlanacak ve doğal ortamlarda gerçekleşecek. Apartmanlar Yarışıyor, yarışma programı çok yakında Tv 8 ekranında izleyicileriyle buluşacak.

Ümit İbrahim Kantarcılar İddialı “Yeni Behlül Benim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler