Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm İlk Fragmanı...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm İlk Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1 ekranında yayınlanacak bomba bir komedi dizisi geliyor. Aile komedisi tarzındaki dizi Tövbeler Olsun’un çekimleri kısa bir zaman önce başladı. Dizinin tanıtımlarının ardından 1. bölüm ilk fragmanı da yayınlandı. Başrollerini, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can‘ın paylaştığı ‘Tövbeler Olsun’ dizisi, kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. Tövbeler Olsun dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Tövbeler Olsun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkileyen pandemi sürecinden sonra izleyiciler ekranlarda komedi dizileri görmek istiyor. TRT 1 ekranında pazar günleri yayınlanacak usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çeken Tövbeler Olsun dizisi insanlara ilaç gibi gelecek. Tövbeler Olsun dizisi 9 Ağustos pazar akşamı ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. Yaz dizisi olarak başlayan dizinin kış sezonunda da ekrana gelmesi bekleniyor.

İşte Tövbeler Olsun dizisinin 1. bölüm ilk fragmanı….

 

Başrollerinde yer aldığı TRT 1’in yeni dizisi, Tövbeler Olsun, ekrana gelmek için gün sayıyor. Proje tasarımında Hasan Kaçan imzasının yer aldığı dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosunu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan kaleme alıyor. Tövbeler Olsun dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar’ın oturuyor,

TÖVBELER OLSUN DİZİSİNİN KONUSU!

Dizi, başarılı ama pinti bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten, cömertliğe giden büyük değişimini konu alıyor.

Dizide Namzet, çok sevdiği karısına “hatme çiçeğim” seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’nın bu değişimden nasıl etkilendiği ve bu değişim sayesinde eski ortağı en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesi gibi kimi zaman düşündüren, daha çok da güldüren olaylar zincirini konu alıyor.

DİZİDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR!

Tövbeler Olsun dizisinin başrollerinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın yer alıyor. Ayrıca dizinin kadrosunda; Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi oyuncular da bulunuyor.

TÖVBELER OLSUN 9 Ağustos pazar akşamı ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler