Ana SayfaKimdirNaz Çağla Irmak kimdir?

İlgili Postlar

Naz Çağla Irmak kimdir?

Bizim Evin Halleri gibi dizilerle tanınan ve Çakallarla Dans 5’in kadrosunda yer alan Naz Çağla Irmak kimdir? İşte oyuncu ile ilgili detaylar.

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duyan ve son dönemlerin genç yıldız isimlerinden birisi olan Naz Çağla Irmak, performansı ile büyük beğeni topluyor. Ekranlarda yer almaya başladıkça Naz Çağla Irmak kimdir ve kaç yaşında gibi aramaların arttığı oyuncu, gelecek vadediyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Naz Çağla Irmak kaç yaşında? Naz Çağla Irmak aslen nereli? Naz Çağla Irmak burcu ne?

31 Mayıs 1997 yılında doğan Naz Çağla Irmak Ankaralı. Naz Çağla Irmak’ın burcu ise ikizler.

Naz Çağla Irmak kimdir? Naz Çağla Irmak eğitimini nerede aldı?

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim alarak mezun olan oyuncu, daha sonra sektörde yer almaya başladı. Bizim Evin Halleri adlı dizi ile ilk deneyimini yaşayan Naz Çağla Irmak, daha sonrasında ATV’de yayınlanan ve yayınlandığı döneme damga vuran Kırgın Çiçekler adlı dizide yer aldı ve bu dizi sayesinde Türkiye’de daha fazla kişi tarafından da tanındı. Aynı dizinin son bölümlerinde Naz Çağla Irmak’ın annesi dizide yer almıştı.

Annesi Hülya Gülşen Irmak’ın oyuncu olması Naz Çağla Irmak’ın bu alana yönelmesindeki en önemli faktörlerden birisi olurken oyuncu tiyatro bölümünü bitirerek bu alanda geliştirmek istiyor.

2012 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşen ve yaşamına burada devam eden Naz Çağla Irmak, yeni projeleri değerlendiriyor.

Naz Çağla Irmak dizi ve projeleri neler?

Naz Çağla Irmak dizileri

Kırgın Çiçekler

Bizim Evin Halleri

Naz Çağla Irmak sinema filmleri

Çakallarla Dans 5

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler