Ana SayfaDizilerApartmanlar Yarışıyor Programının Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Apartmanlar Yarışıyor Programının Yayın Tarihi Belli Oldu!

Tv 8’in gündüz kuşağında hafta içi her gün yayınlanacak olan yepyeni bir yemek yarışma programı, Apartmanlar Yarışıyor bomba gibi geliyor. Dizilerin aranılan oyuncularından Ümit Kantarcılar’ın sunumuyla gerçekleşecek olan program izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Bu yarışma programında her şey alışılmışın dışında olacak. Programda kişiler değil apartman sakinleri yarışacak. Apartmanlar Yarışıyor programının yayın tarihi belli oldu.

Ümit Kantarcılar Kimdir?

Apartmanlar Yarışıyor Programının Yayın Tarihi Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının yeni yarışma programı Apartmanlar Yarışıyor ilk bölümüyle 10 Ağustos 2020 saat 16: 15’de ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanacak programda iki apartman yarışmacı olarak katılacak ve apartman sakinleri yemekleriyle yarışacak. Her gün yapılacak oylama sonucuna göre her cuma günü final programı olacak ve bir apartman sakini büyük ödülün sahibi olacak.

APARTMANLAR YARIŞIYOR FARK YARATACAK!

Normal yemek yarışma programlarının dışına çıkan program büyük bir beğeni ile izlenecek. Dizi ve filmlerin aranan oyuncularından, yakışıklı oyuncu Ümit Kantarcılar’ın sunumuyla gerçekleşecek yarışma programı izleyicilere yeni bir nefes olacak. Programın farklı bir formatta olması ve tabi ki Ümit Kantarcılar’ın sunuyor olması izleyicileri şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Büyük bir hayran kitlesi olan yakışıklı oyuncu, en son TRT 1 ekranında yayınlanan ve büyük bir beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin baş rollerinde yer almıştı. Dizinin final yapmasından sonra yakışıklı oyuncuya, Tv 8’den böyle bir programı sunma teklifi geldi.

Yakışıklı oyuncunun ilk kez sunacağı yarışma programını kabul etmesiyle Tv izleyicileri çok heyecanlandı. Benzerlerine fark yaratacak yarışma programı hafta içi her gün izleyicisiyle buluşacak.

Büyük beğeni toplayacağı beklenen yarışma programı, 10 Ağustos 2020’de hafta içi her gün saat 16:15’de ekrana gelecek.

 Apartmanlar Yarışıyor 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Apartmanlar Yarışıyor Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler