Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çavi Azra'ya Ağabeylik Yapmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çavi Azra’ya Ağabeylik Yapmaya Başlıyor!

Atv’nin sevilen komedi dizilerinden Gençliğim Eyvah 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağla’yı Ahmet’le birlikte gören Azra, onu bir daha affetmemek üzere terk ediyor. Arif ile Zekeriya, Zola ile Çavi’ye babaları olduğunu itiraf ediyor. Ancak onlara kalan bir miras olmadığında ise büyük hayal kırıklığına uğruyor. Hacer, Çağla’yı tatlıcı olarak işe alıyor. Ahmet, onu görünce şok oluyor. İkinci şoku da Azra yaşıyor. Gençliğim Eyvah 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çavi Azra’ya ağabeylik yapmaya başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çavi Azra’ya Ağabeylik Yapmaya Başlıyor!

Gençliğim Eyvah 9. bölüm 1. fragmanında; Çavi, Azra’nın kız kardeşi olduğunu öğrendikten sonra tavırları değişiyor. Zola’nın, Azra’ya baştan beri aşık olduğunu bildiği halde kardeşi olduğunu öğrendikten sonra onu Zola’dan kıskanmaya başlıyor. Hacer ise. Zola ile Çavi’ye acıyıp onların babalarını bulmak için harekete geçiyor ve anneleriyle konuşuyor.

İşte Gençliğim Eyvah 9. bölüm 1. fragmanı…..

GENÇLİĞİM EYVAH 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azra, Ahmet’e haksızlık yaptığını düşünüp son kez onunla konuşmaya kuytuya gidiyor. Orada Çağla ile onu yan yana yatarken görünce çocukluk aşkı Ahmet’i kalbine gömmeye karar veriyor. Nikah fobisi olan Çağla, son düğününü de terk ettiği basında yer alınca babası tarafından tüm kredi kartlarına el konuluyor.

Bunu annesinden duyan Çağla, işe girip çalışmaya karar veriyor. Hacer’in kapıya astığı iş ilanı için giden Çağla, zamanında Fransa’da aldığı tatlıcılık kursu sayesinde işe alınıyor. Bu arada Hacer, oğlunun Azra ile evlenmemesi için ona yeni talipler buluyor. Ahmet kimseyi istemediğini söylese de Hacer, en son Çağla’yı gözüne kestiriyor.

Arif, çocuklara yüklü miras düştüğünü duyunca Zekeriya’yla konuşup, en azından eşleri onları terk etse dahi zengin bir hayatları olacağını düşünüp Zola ile Çavi’ye babaları olduklarını itiraf ediyorlar. Ama miras olayının yalan olduğunu duyduktan sonra onları sünnet ettirmekle tehdit edip eşlerine bir şey söylememelerini istiyorlar.

Arif, Zola’yı iş yerine alıyor. Çavi’yi de Zekeriya alıyor. Ama Nuriye, Zola’yı mutfağına geri istiyor. Çağla’nın Ahmet’in masasına oturup onun elini tuttuğunu gören Azra çok üzülüyor. Bunu gören Zola, önlüğünü bırakıp Azra’yı teselli etmek için onun yanına gidiyor. Tabi Çavi de karşı dükkana dönüyor.

Gençliğim Eyvah 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Yine Yanlış Anlamaya Kurban Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler