Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 2020'nin Dördüncü Yarışmacısı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 2020’nin Dördüncü Yarışmacısı Belli Oldu!

Tv 8 ekranının tartışmasız en çok izlenen yarışma programı, MasterChef Türkiye 2020’nin elemeleri büyük bir hızla devam ediyor. Üçüncü turu geçmeyi başaran 28 yarışmacı ikinci eleme turunu geçip ana kadroda yer alabilmek için ter döküyor. Yarışmanın zorlu yarışından galip gelen üç yarışmacı belli olmuştu. MasterChef Türkiye 2020’nin dördüncü yarışmacısı belli oldu. Ayrıntılar haberimizde…

Masterchef Türkiye’de Ana Kadronun Üçüncü İsmi Kim?

MasterChef Türkiye 2020’nin Dördüncü Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 3. sezonunu için başvurularına beklenenden fazla talep oldu. Böyle olunca da jüri üyeliği yapan üç ünlü şef, ana kadroda yer alacak yarışmacıları belirlemek için turları zorlaştırdı. Yarışmacıları bu sene zorlu bir MasterChef bekliyor. Kılı kırk yalan yarışma programının son bölümünde ana kadroda yer alacak üç yarışmacı belirlenmişti. Bunlar Serhat, Duygu ve Özgül olmuştu.

MasterChef 2020’nin son bölümünde ise jüriler yarışmanın ana kadrosunda yer alacak dördüncü yarışmacısını belirlemek üzere bir menü hazırladı. İlk sekize girmek için mücadele veren on bir yarışmacı belirlenen menüyü yapmak için mutfakta ter döktüler. Jüri üyelerinin belirlediği menüyü yarışmacıların hepsi yetiştirdi. Ancak şeflerin istediği teknikli ve sunumla yapan 5 yarışmacı ikinci tura kalabildi.

MasterChef’in kadrosunda yer alabilmek isteyen yarışmacıların şansları git gide azalıyor. Yarışmanın son bölümünde, bazı yarışmacılar patates püresini yapmak için yanlış teknik uygulamaktan, kimisi de yemek sunumundan ve bazı yarışmacılarda yemeklerinin tuzunu ayarlamadığı için elendi.

On bir yarışmacıdan beş yarışmacının yemekleri beğenildi. Jüri üyeleri ise beş yarışmacı arasından en iyi yemeği yapan yarışmacıyı belirlemek için aralarında konuşup en iyi yemeği yapıp sunan yarışmacının Emir olduğuna karar verdi.

EMİR MASTERCHEF TÜRKİYE’NİN 2020 KADROSUNA GİRDİ!

İlk elemelerden itibaren şeflerin dikkatini çeken Emir, dördüncü günde kadroya girmeye hak kazandı. İlk üç gün talihsizlikler yaşayan yarışmacı kadroya girmenin sevincini yaşadı. Diğer favori yarışmacılarda dördü ise, bu akşam yapılacak elemede tekrar hünerlerini gösterip ana kadroda yer almak için mutfakta ter dökecek.

İşte MasterChef 2020’nin bu akşam yayınlanacak programının fragmanı….

MasterChef’te Gergin Anlar Yaşandı! Mehmet Yalçınkaya Furkan’ı Neden Değerlendirmeye Almadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler