Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 2020'nin Beşinci Yarışmacısı Kim Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 2020’nin Beşinci Yarışmacısı Kim Oldu!

MasterChef Türkiye 2020 ana kadrosunu oluşturacak 16 yarışmacısını bulmak için büyük bir hızla devam ediyor. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef’in ana kadrosunda yer alacak ilk dört yarışmacı belli olmuştu.  MasterChef’in son bölümünde her geçen gün şansları daha da azalan 10 yarışmacı ikinci etabı kazanabilmek için tüm hünerlerini mutfakta gösterdiler. Yarışmanın beşinci yarışmacısı da belli oldu. MasterChef Türkiye 2020’nin beşinci yarışmacısı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2020’nin Dördüncü Yarışmacısı Belli Oldu!

MasterChef 2020’nin Beşinci Yarışmacısı Kim Oldu!

Tv 8 ekranının büyük bir beğeniyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’de final turları devam ediyor. Binlerce kişi arasından değişik etaplarla seçilen 28 yarışmacı adayı iki 14’erli gruptan 4 yarışmacı ana kadroda yer alamaya hak kazandı. Yarışmanın son bölümünde şefler yarışacak 10 yarışmacıdan Levrek yapmalarını istedi.

Levrek yemeğini en iyi yapan 6 yarışmacı ikinci etapta yarışmaya hak kazandı. İkinci etapta ise yarışmacılara dört ürün verildi ve bu ürünleri kullanarak yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Altı yarışmacıdan bazıları tüm ürünleri kullanmadı yada yanlış kullandı. Şefler tattıkları yemekler arasından en iyiyi seçerek kazananı belirlediler.

İKİ YARIŞMACININ TABAĞI DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI!

MasterChef Türkiye’nin İlk oyununda yarışmacılar, Levrek Marine hazırladılar. Bu sene diğer senelerden daha zor olan MasterChef’te yarışmacıların çok dikkatli olması gerekiyor. Yarışmanın ana kadrosunda yer almayı çok isteyen Sedat’ın, yemeğinde kılçık çıkması nedeniyle değerlendirilmeye alınmadı. Bu duruma çok üzülen Sedat, yarışmanın bu akşam ki bölümünde şansını tekrar deneyecek. Berker ise, yemeğini hazırlarken hijyen kurallarına uymadı ve terini eliyle silip elini yıkamadığı kamera kayıtlarından bulundu ve onunda tabağı değerlendirilmeye alınmadı.

MASTERCHEF 2020’NİN BEŞİNCİ YARIŞMACISI AYYÜCE OLDU!

Şefler Ayyüce’nin sunduğu tabağı ve uyguladığı teknikleri çok beğendiler. Şefler, Ayyüce’ye önlüğünü verdikten sonra, onun kendisine güvenmesini tavsiye ettiler. Çünkü, oranın kurtlar sofrası olduğunu Ayyüce’nin ona göre davranmasını istediler. Böylelikle MasterChef 2020’nin ilk beş yarışmacısı; Serhat Doğramacı, Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Emir Elidemir ve Ayyüce Kamit oldu.

MasterChef’te Gergin Anlar Yaşandı! Mehmet Yalçınkaya Furkan’ı Neden Değerlendirmeye Almadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler