Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 1. Bölüm 3. Ve 4. Ön İzlemeleri Yayında!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 1. Bölüm 3. Ve 4. Ön İzlemeleri Yayında!

Star Tv’nin yeni dizisi Menajerimi Ara, sağlam senaryosuyla pek çok usta oyuncuyu bir araya getirmeyi başardı. Bu kadar usta oyuncu bir arada olunca da şüphesiz dizi büyük bir beğeni ile izlenecek. Ay Yapım imzalı dizide, Tuba Büyüküstün’ün konuk oyuncu olarak yer alacağı haberi büyük heyecan yarattı. Menajerimi Ara dizisinin 1. bölüm 3. ve 4. bölüm ön izlemeleri yayanlandı. Ayrıntılar haberimizde….

Menajerimi Ara 1. Bölüm 3. Ve 4. Ön İzlemeleri Yayında!

Star Tv ekranında yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme aldı. Ay Yapım imzalı dizide; Barış FalayCanan ErgüderFatih ArtmanAhsen EroğluDeniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi güçlü oyuncular yer alıyor. Büyük bir merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi için geri sayım başladı. Büyük bir beğeniyle izlenecek dizi, eylül ayı içerisinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 1. bölüm 3. ön izlemesi….

İşte Menajerimi Ara dizisinin 1. bölüm 4. ön izlemisi….

 

Dizi ve filmlerin en çok sevilen oyuncuları bünyesinde toplayan Menajerimi Ara dizisi Star Tv ekranında yayınlanacak Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Menajerimi Ara dizinin fragmanları ve ön izlemeleri peş peşe yayınlanmasından merakla beklenen dizinin çok yakın bir zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.

Ay Yapım imzalı “Menajerimi Ara” dizisinde pek çok usta oyuncu yer alıyor. Tuba Büyüküstün‘ün konuk oyuncu olarak renk katacağı dizide, Aleyna Tilki’nin ‘Bu Benim Masalım’ şarkısı da yer alıyor. Dizi usta oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle şimdiden reytingleri alt üst edecek gibi görünüyor.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN KONUSU!

Menajerimi Ara dizisinin orijinal versiyonu olan Call My Agent, 2015 yılında Fransa’da yayınlanmış ve dizi çok sevilince de, Netflix tarafından satın alınmıştı. Böylelikle dizinin ünü tüm dünyaya yayılmıştı. Bütün dünyaya ünü yayılan Call My Agent dizisinde bir menajerlik ajansının sahibinin vefat etmesinin ardından, ajansın ayakta kalmak için verdiği mücadele ve ünlülerin vahşi dünyasının perde arkası anlatılıyor.

Menajerimi Ara dizisi mesleki bir komedi olacak. Dizi de İstanbul’da ki yetenek avcıları ve menajerlerinin mesleki ve kişisel yaşamları etrafında dönen hikayeleri anlatılacak.

Menajerimi Ara Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Dizinin 1. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler