Ana SayfaKimdirAhsen Eroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ahsen Eroğlu Kimdir?

Son dönemin başarılı oyuncularından Ahsen Eroğlu Kimdir? Ahsen Eroğlu Nerede Doğdu? Ahsen Eroğlu Aslen Nereli? Ahsen Eroğlu Hangi Burç? Ahsen Eroğlu’nun Rol Aldığı Diziler Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Ahsen Eroğlu Nerede Doğdu? Ahsen Eroğlu Aslen Nereli? Ahsen Eroğlu Hangi Burç?

Ahsen Eroğlu, 26 Mayıs 1993 tarihinde Tekirdağ Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ahsen Eroğlu Aslen Tekirdağ’lıdır. Ahsen Eroğlu İkizler burcudur.

Ahsen Eroğlu Kimdir?

Ahsen Eroğlu, küçük yaşlarından itibaren spor eğitimleri almıştır. Ahsen Eroğlu zaman içerisinde ailesinin de yönlendirmesi ile birlikte okul yıllarında tiyatro anlamında aktif bir şekilde kendisini geliştirmiştir. Ahsen Eroğlu Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu kazanmıştır ve buradan başarılı bir şekilde mezun olduktan sonra oyunculuk üzerine yönlenmiştir. Genç isim, güzelliği ile de kısa bir zaman dilimi içerisinde ön plana çıkmıştır.

Ahsen Eroğlu, üniversiteyi tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimleri almış ve kendi çabaları ile birlikte sektörde kendini göstermiştir. Kısa zaman içinde oyunculuğu ile dikkat çeken Ahsen Eroğlu, profesyonel anlamda ki kariyerine ilk olarak Yedigün ve Tadım markalarına ait reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır.

Ahsen Eroğlu’nun rol aldığı ilk dizi 2015 yılında oynamış olduğu Modern Habil Kabil dizisidir. İlk dizi projesinin ardından güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile dikkat çekmiştir. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Meleki Hatun karakterine hayat vermiştir. 2016 yılında başlayan ve kısa zaman içerisinde izlenme rekorları kıran Anne dizisi kadrosuna davet edilen Ahsen Eroğlu, bu dizide Duru karakterine hayat vererek izleyici karşısına çıkmıştır. Dram projesi olarak dikkat çeken bu dizide kendisi ile birlikte Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslaterive Alize Gördüm gibi birçok ünlü isim yer aldı. Daha sonra Kızlarım için dizisinde Suna, İstanbullu Gelin dizisinde Yaz, Kuzgun dizisinde Kumru Cebeci karakterlerini canlandırdı. 2020 yaz sonlarına doğru başlayacak olan iddialı dizi Menajerimi Ara’da Dicle karakteriyle izleyicisiyle buluşacak.

Ahsen Eroğlu Dizileri

  • 2020 – Menajerimi Ara – Dicle
  • 2019 – Kuzgun – Kumru Cebeci
  • 2018 – İstanbullu Gelin – Yaz
  • 2017 – Kızlarım İçin – Suna
  • 2016 – Anne – Duru Güneş
  • 2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem – Melek Hatun
  • 2015 – Modern Habil Kabil – Zehra
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler