Ana SayfaKimdirMaksut Çavlu Kimdir?

İlgili Postlar

Maksut Çavlu Kimdir?

Türkiye’nin en büyük online ses ve beste yarışması ‘Bi Yetenek Kim yarışmasının birincisi olan Maksut Çavlu Kimdir? Maksut Çavlu kaç yaşında ve hangi tarihde doğdu? Maksut Çavlu aslen nereli ve nerede doğdu? Maksut Çavlu hangi burç? Maksut Çavlu hakkında merak edilen herşey Kimdir Habeimizde.. İşte Maksut Çavlu..

Maksut Çavlu Doğum Tarihi Nedir? Maksut Çavlu Nerede Doğdu? Maksut Çavlu Hangi Burç?

Maksut Çavlu, 1 Mart 1990 tarihinde Iğdır’da dünyaya gelmiştir.

Maksut Çavlu Aslen Nereli? Maksut Çavlu Hangi Burç? Maksut Çavlu Kaç Yaşında?

Aslen Iğdır’lı olan Maksut Çavlu, Balık burcudur ve şu an 30 yaşındadır.

Maksut Çavlu Kimdir?

Iğdırlı çiftçi bir ailenin çocuğu olan Maksut Çavlu kendisinin müziğe olan tutkusunu belirtirken, Birçok müzisyende olduğu gibi kendisinin de müziğe olan ilgisinin çocukluk yıllarına dayandığını söylüyor.

Amatörce de olsa ara sıra arkadaşından ödünç aldığı klavye üzerinde doğaçlama birşeyler deneyen Maksut Çavlu, O yaşlarda notasyon eğitimi olmadığı halde birçok melodik ezgiyi zorlanmadan çalabildiğini belirtiyor. Enstrümanlara olan bu ilgisi zamanla baskın gelmeye başlayan Maksut Çavlu, 2013 yılında ilk Üniversitesini okurken eğitim bursundan para biriktirip ilk gitarını alarak müzik serüveni başlamış.

Maksut Çavlu, Çocukluk dönemlerinde Barış Manço, Cem Karaca, Haluk Levent, Murat Kekilli ve Kıraç gibi Anadolu Rock’a yön veren usta isimlerin şarkılarıyla büyümüş. Bu durum rock müziğe ve gitara ayrı bir ilgi duymasına sebep olmuş. Sosyal Bilgiler öğretmenliği Bölümünü okurken birçok cafe, bar ve sosyal platformlarda da sahne almış.

Üniversite son sınıftayken akademik bir müzik eğitimi alması gerektiğini anlayan Maksut Çavlu, müzik bölümüne hazırlanmaya karar vermiş. Nitekim bugün Müzik Öğretmenliği Bölümü lisans 3. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam eden Maksut Çavlu, geçtiğimiz süre zarfında bazı müzik yarışmalarına katılmış ama onu asıl ön plana çıkaran “Bİ YETENEK” yarışması olmuş.

Maksut Çavlu, 2014 yılında bestelediği ilk şarkısı olan “Olmuyor Sensiz”, bu yarışmada elde ettiği birincilikle dijital ortamda hayat buldu.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler