Ana SayfaKimdirWalison Fonseca Kimdir?

İlgili Postlar

Walison Fonseca Kimdir?

Walison Fonseca, MasterChef 2020 ‘de yarışarak tüm Türkiye tarafından tanınmıştır. Walison Fonseca kimdir? Kaç yaşında? Eşi nereli? Mesleği ne? Tüm merak edilenler yazımızın devamında.

Walison Fonseca Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Mesleği Ne?

MasterChef 2020’ye ülkesine özgü bir yemekle katılarak turu geçen ve ana kadro için yarışmaya hak kazanan Walison hiç bilmediği Türk yemeklerini yaparken jürinin takdirini topladı. Ana kadroya giremeyen Walison’u Mehmte şef kendi yemek okuluna davet ederek bir Brezilyalı’nın Türk yemeklerini yapmaya çalışmasını takdir ettiğini söyledi.

Walison , 1986 Brezilya Santos’da doğdu. 34 yaşında olan Walison modellik ve aktörlük yapıyor. 3 yıldır NLP uzmanı ve  yaşam koçu olan Melisa Pınar ile evli olan Walison’nun bir de kızı bulunuyor.

Dünya’da bir çok ülkeyi gezen ve 9 yıldır ülkesinden uzak yaşayan Walison , beş dil konuşabiliyor ayrıca Import Export yapan bir firması bulunuyor.

Daha önce Biscolata reklamında oynayan Walison sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor ve bir yıl önce açılmış bir youtube hesabı bulunyor.

 

 

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler