Ana SayfaDizilerYeni Hayat Dizisinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin'i Kimden Neden...

İlgili Postlar

Yeni Hayat Dizisinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’i Kimden Neden Koruyor!

Kanal D’nin yeni dizisi, Yeni Hayat ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizi aslında daha önceden yayına girecekti. Araya giren pandemi süreci dizinin yayın günününde belirsizlik yaratmıştı. Senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı dizinin yapımcılığını ise bir Red Arrow Studio şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye üstleniyor. Yeni Hayat dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Adem, Yasemin’i kimden neden koruduğunu anlamakta zorlanıyor.

Adem Yasemin’i Kimden Neden Koruyor!

Yeni Hayat dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin eylül ayı içerisinde ekrana gelmesi bekleniyor. Yasemin’i korumak için işe giren Adem, onu neden kimden koruduğunu anlamakta zorlanıyor. Adem, işin içine girdikten sonra orada döner bir çok dolap ve üstü örtülen bir çok olay olduğunu öğreniyor. Bunları öğrendikten sonra Adem ile zor bir hayatı olan Yasemin arasında bakalım neler olacak?

İşte Yeni Hayat dizisi 1. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/rouVFdFFc-g

 

Harp Akademisi mezunu ve uzun yıllar özel kuvvetlerde görev yapan Adem işinden istifa etmek zorunda kalır ve tekrar iş aramaya başlar. İş adamı Timur bey, karısı Yasemin’i koruyacak hatta gerekirse gözünü kırpmadan bir adam öldürebilecek bir yakın koruma aramaktadır. Adem, Timur beyin eşi Yasemin’in yakın koruması olarak işe başlar. Yasemin, Adem’den pek hoşlanmadığını dile getirir. Karısının hoşlanmadığı birini işe almak Timur beyin de işine gelir.

YENİ HAYAT DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Kanal D ekranlarını yeni dizisi Yeni Hayat’ın başrollerinde; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Ekranlara gelmek için gün sayan yeni dizide dizide, Adem Şahin (Serkan Çayoğlu), eşi Nevin (Nilperi Şahinkaya) ve kızı Ece’den (Nisa Sofya Aksongur) oluşan çekirdek ailesini geçindirmek için iş bulmak durumundadır.

DİZİNİN KONUSU!

Adem ailesini geçindirebilmek için iş bulmak zorundadır. Ancak eski bir bordo bereli olan Adem için bu hiç de kolay değildir.  Zengin iş adamı Timur Karatan (Tayanç Ayaydın) için tek önemli şey ise sevdiklerini onlardan gizlediği karanlık dünyasından korumaktır. Eski eşinden yadigar kalan biricik kızı Gökçe Karatan (İpek Filiz Yazıcı) ve şimdiki eşi Yasemin Karatan (Melisa Aslı Pamuk) için dünyada yapmayacağı şey yoktur .

 Yeni Hayat Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler