Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir Yeni Sezon Fragmanı Yayında! Zeynep Mehti'den Ayrılacak Mı?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir Yeni Sezon Fragmanı Yayında! Zeynep Mehti’den Ayrılacak Mı?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizinin Eylül ayı içerisinde yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmesi bekleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Zeynep Mehti’den ayrılacak mı?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehti’den Ayrılacak Mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. Evliliğinde büyük fedakarlık yapan Zeynep, Mehti’nin Benal’den olacak çocuğunu kabul ediyor. Daha sonra hep fedakarlık yapan tarafın kendisi ve kadınlar olduğunu düşünmeye başlıyor. Tüm mal varlığını kaybeden Nermin, yıkık dökük bir eve taşınıyor. Emine, Faruk’u başka bir kadınla görüyor. Büyük bir karar aşamasında olan Zeynep, Mehti’den ayrılacak mı?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 2. sezon fragmanı….

https://youtu.be/jqvbhCHZQtA

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 12. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nermin’in durumu öğrenmesinden sonra Zeynep’i alıp götürmek için Mehti’nin evine gider. Sakine ile Nermin, tartışmaya koyulduğu sırada Kibrit, onların ikisininde iyi bir anne olmadığını ama Zeynep’in iyi bir anne olduğunu söyler. Zeynep, Nermin annesiyle konuşup onu ikna edip sakinleştirir. Nermin, ilk defa Mehti’nin ailesiyle aynı sofraya oturur.

Nermin, tüm aileyi Sapanca’daki oteline davet eder. Öte yandan Emine annesinin Faruk’la ilişkisini öğrenmesinden sonra evi terk eder. Faruk’un yanını giden Emine onunla birlikte Sapanca’daki ötele gider. İkili Zeyneplerin de orada olduğunu öğrenip tutuşmaya başlar. Emine, Kiprit’e yakalandıktan sonra kimseye görünmeden otelden çıkıp gitmek ister.

Zeynep ile Mehti, geceyi ilk defa aynı yatakta geçirir. Ekrem’in otele geleceğini öğrenen Zeynep’le Mehti rahatsız olup oteli erken terk etmek isterler. Zeynep, resepsiyonda Emine ile Faruk’u birlikte görür. Emine, Zeynep’e ihanet etmiş gibi hisseder. Bu arada Ekrem, avukat sevgilisiyle birlikte Nermin’in neyi var neyi yok her şeyi alıp yurt dışına kaçmaya hazırlanır.

Nermin, Ekrem’e ulaşamaz ve sesli mesajlar gönderir. Ekrem, gönderdiği mesajda çocuğu olduğunu ve her şeyi onun için yaptığını itiraf ede. Nermin, daha üzerindeki şoku atlatmadan evine haciz memurları gelir ve tüm mal varlığını kaybettiği gibi bir de üzerine borçlandığını öğrenir. Zeynep, okulundan birincilikle mezun olur.

Doğduğun Ev Kaderindir Sezon Finali Yaptı! Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölümde Neler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler