Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Osman Kızını Üzenin Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Osman Kızını Üzenin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

TRT 1’nin yeni dizisi Tövbeler Olsun 2. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Namzet, çocuklarının ve karısının kendisinden para koparmak için yaptıklarını öğrenir. Aylin, Buğra’nın babasının düşmanın oğlu olduğunu anlar. Namzet, af diledikten sonra Osman onun onca yılı ve onurunu nasıl telafi edeceğini düşünmeye başlar. Latife ise, Namzet’i nereden vuracağını bulur. Namzet, beş parasız mı kalacak? Tövbeler Olsun 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Osman kızını üzerin kim olduğunu öğrenecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Osman Kızını Üzenin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Tövbeler Olsun 2. bölüm 2. fragmanında; Aylin, Buğra’nın babasıyla kendi babası arasındaki musibeti bilip kendisinden sakladığını öğreniyor. Namzet, yeni bir hayata başlamaya kendisine söz veriyor. Ancak yinede pintiliği bırakamıyor. Hayatında ilk kez bir dilenciye para vermek istiyor. Onda da para üstü istiyor. Nazmiye, Buğra’nın bir an evvel Aylin’den ayrılmasını istiyor. Osman, kızının konuştuğu çocuğun Buğra olduğunu öğrenecek mi?

İşte Tövbeler Olsun 2. bölü 2. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Osman, yıllar önce ortağı Namzet’e güveniyor ve onun dediklerini yapar. Ama Namzet’in İtalyan firmasının tasarımlarını Osman’a yaptırdığı tasarımlar fark edilir. Tutuklanan Osman’ın adı Taklitçiye çıkar. Yıllarca bunun üzüntüsünü yaşayan Osman, geriden geriye Namzet’in neler yaptığını takip eder.

Namzet, holding sahibi olur. Ama ailesine fakir hayatı yaşattır. Çocukları ve karısı ise, Namzet’e türlü mazeretler uydurup ondan para alıp biriktirmeye başlar. Buğra, okul taksiti diye aldığı paralarla altına lüks araba çekip gezer. Nazmiye, fizik tedaviye gittiğini söyleyip her seans için 15 bin lira alır.

Ailenin en uyanığı Nazmiye ise, bunca olanları bildiği için hem abisi Sinan’ın aldığı huzur hakkından hem de, Buğra’nın okul taksiti diye aldığı paralardan komisyon alıp şirket açar. Bunlardan habersiz Namzet, altın madenleri sahibi Fuat beyle görüşebilmek için onun yardım gecesinde sunabileceği bir antika aramaya başlar.

Çocukları babalarının gözüne girebilmek için antika eserler bulur. Nazmiye, en antikayı bulup babasına sunar. Bu şapkayı alan Fuat bey çok mutlu olup Namzet’le görüşmeye gider. Ancak Osman, Fuat’ı arayıp onu Namzet’in aldattığını söyler. Sinirle çıkan Namzet, yolda kaza yapar.

Ona kan veren ise Osman olur. Çocukları ve karısının miras kavgasına şahit olan Namzet. Osman’dan helallık almak için görüşmeye çağırır. Aylin, orada Buğra’nın Namzet’in oğlu olduğunu görünce şok olur. Namzet, Osman’ın kendisini affetmesi için ne gerekiyorsa yapmayı kabul eder.

Tövbeler Olsun 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namzet Osman’a Yaptıklarını Telafi Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler