Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin 15 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan bölümünde 8 yarışmacı yarışmanın ana kadrosunda yer alabilmek için mutfakta ter döktüler. İlk turu geçen beş yarışmacı ikinci turda kendilerine verilen ürünü kullanarak yaratıcılıklarını gösterdi. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye’nin 26. bölümünde 14. önlüğün sahibi de belli oldu. MasterChef 2020’nin 14. yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020’nin 13. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin ikinci haftanın da sonlarına gelindiğinde yarışmacıların gerilimleri de artıyor. İkinci hafta final turunda yarışan yarışmacılardan beş tanesi önlüğü alarak ana kadroda yarışma hakkını kazanmıştı. Yarışmanın son bölümünde bir yarışmacı daha etapları geçerek önlüğünü aldı.

Yarışmanın ilk etabında şefler yarışmacılardan, Mutancana yemeği yapmalarını istedi. Yemeği en iyi yapan beş yarışmacı ikinci turda yarışma hakkına sahip oldu. Yaratıcılığın ön planda olduğu ikinci tura kalan yarışmalara İşkembe verildi. İşkembe’yi ana ürün olarak kullanan yarışmacı birinci oldu. Turda Arem ile Celal, işkembe dolması yaptı. Hemen hemen aynı tabağı çıkaran yarışmacılara kopma mı çektikleri soruldu.

Celal, sadece işkembeyi dikmeyi ondan gördüğünü itiraf etti. Arem’in yemeğinin tam pişmemiş olması onun turu geçememesine neden oldu. Büşra, yemeğini yetiştirdi ancak eksiklikleri olduğu için oda turu geçemedi. Son ikiye Çağla ile Celal kaldı.

GÜNÜN BİRİNCİSİ CELAL OLDU!

Celal, yaptığı işkembe dolması ile birinci olarak MasterChef’in ana kadrosunda yer almaya hak kazandı. MasterChef’in 14. yarışmacısı Celal oldu. Bir önceki bölümde de tabağı iyi olan Celal talihsizlik yaşamıştı. Ama sonunda kadroya girmeyi başardı. Yarışmanın favori isimlerinden Ebru ise, son bölümde bir talihsizlik yaşayıp yemeğini yetiştirememişti.

MASTERCHEF’TA BU AKŞAM NEFESLER TUTULACAK!

MasterChef 2020 bu akşam 27. bölümüyle ekrana gelecek. Bu akşam haftanın finalinde 7 yarışmacı iki turda yarışacak. İlk turda birinci olan yarışmacı önlüğünü alacak. Geriye kalan 6 yarışmacı son kez yarışacak ve birinci olan ana kadroda yer alma hakkına sahip olacak ve 16 kişilik ana kadro tamamlanmış olacak. Beş yarışmacının ise MasterChef hayali sona erecek.

MasterChef 2020’nin 12. Yarışmacısı Kim Oldu? Yarışmadan Kendi İsteğiyle Ayrılan Yarışmacı Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler