Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Sayesinde Azra İle Ahmet...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Sayesinde Azra İle Ahmet Barışıyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Gençliğim Eyvah 10. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zola ile Çavi’nin anneleri Hacer’in davetiyle Türkiye’ye gelir. Arif ile Zekeriya ise, onların durumu anlamadan bir an gitmelerini iple çekerler. Ama annelerin pek gitmeye niyeti yoktur. Azra, Ahmet’i affedip onu ne kadar sevdiğini itiraf eder. Gençliğim Eyvah 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zola sayesinde Azra İle Ahmet barışıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Zola Sayesinde Azra İle Ahmet Barışıyor!

Gençliğim Eyvah 10. bölüm 2. fragmanında; Mahalledeki düğünde Zola, Azra ile dans ederken gerçeği kabul etmek zorunda olduğunu söyleyip onu Ahmet’in kollarına bırakıyor. Ahmet ile Azra, dans etmeye başlıyor ve birbirlerini ne kadar özlediklerini dile getiriyorlar. Onları gören Çağla ise kıskançlık krizlerine giriyor. Bakalım Çağla’nın bundan sonraki hamlesi ne olacak?

İşte Gençliğim Eyvah 10. bölüm 2. fragmanı…

 

GENÇLİĞİM EYVAH 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Hacer ile Nuriye, bir şekilde Çavi ile Zola’nın kimliklerini görür. Zola ile Çavi’nin kimliklerde kendi soy isimlerini yazdığını gören Hacer ile Nuriye şok olur. Hacer, Arif’ten bunun hesabını sorar. Arif, önce ayılıp bayılsa da sonra toparlanır ve bu çocukların babalarını bulmak için Türkiye’ye geldiklerini, eğer onları nüfuslarına almazlarsa yurt dışı edilecekleri çocukların babalarını bulmaları için bunu yaptıklarını söyler.

Arif’in açıklaması karşısında Hacer’in tepkisi beklenen gibi olmaz. Aksine. Arif’e iyi bir şey yaptığını söyler. Ayşe’nin sayesinde, Hacer ile Nuriye, Zola ile Çavi’nin annelerine sosyal medyadan ulaşıp görüntülü görüşürler. Hatta eşlerinin haberi olmadan çocukların annelerini Türkiye’ye davet ederler. Onlarda Türkiye’ye çıkıp gelir.

Ahmet, Çağla’dan kurtulmak için dükkana basın çağırır. Zengin bir ailenin kızı olan ve düğününden kaçan Çağla, bundan sonra normal bir hayat süreceğini beyan eder. Hacer, Çağla’ya acıyıp evine alır. Bu durumu öğrenen Ahmet, sinirlenip valizini alıp kuytuya gider. Zola, Ahmet’in öz kardeşi olduğunu bildiği için Azra’ya olan aşkından vazgeçmeye karar verir. Çünkü kendisini kardeşine ihanet etmiş gibi hisseder.

Gençliğim Eyvah 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra İle Ahmet Tekrar Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler