Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra İle Ahmet Tekrar Sevgili...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra İle Ahmet Tekrar Sevgili Oluyor!

Atv’nin sevilen komedi dizisi Gençliğim Eyvah 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Hacer ile Nuriye, Zola ile Çavi’nin kimliklerini görüyor. Onların soy adlarını görünce Arif ile Zekeriya’dan hesap soruyorlar. Ancak, ikili çocuklara yardım etmek için nüfuslarına aldıklarını söyleyince ortalık sakinleşiyor. Hacer ile Nuriye, Zola ile Çavi’nin annelerine ulaşıp onları Türkiye’ye davet edince ortalık karışıyor. Öte yandan, Ahmet, Çağla’dan kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Gençliğim Eyvah 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra ile Ahmet, tekrar sevgili oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Azra İle Ahmet Tekrar Sevgili Oluyor!

Gençliğim Eyvah dizisinin 10. bölüm 1. fragmanında; Zola ile Çavi’nin anneleri çocuklarını bulmak için Türkiye’ye geliyor. Arif ile Zekeriya ise, onların durumu anlamadan bir an gitmelerini iple çekiyorlar. Ama annelerin pek gitmeye niyeti yoktur. Azra, Ahmet’i affedip onu ne kadar sevdiğini itiraf ediyor. Bu durumda Arif’lere yerleşen Çağla ne yapacak?

İşte Gençliğim Eyvah 10. bölüm 1. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hacer ile Nuriye, bir şekilde Çavi ile Zola’nın kimliklerini görüyor ve kimliklerde kendi soy isimlerini yazdığını görünce şok oluyorlar. Arif, önce ayılıp bayılsa da sonra toparlanıp. Bu çocukların babalarını bulmak için Türkiye’ye geldiklerini, eğer onları nüfuslarına almazlarsa yurt dışı edilecekleri çocukların babalarını bulmaları için bunu yaptıklarını söylüyor.

Arif’in açıklaması karşısında Hacer’in tepkisi kötü olmuyor. Birde Arif’in iyi bir şey yaptığını söylüyor. Ayşe’nin sayesinde, Hacer ile Nuriye, Zola ile Çavi’nin annelerine sosyal medyadan ulaşıp görüntülü konuşuyorlar. Hatta eşlerinin haberi olmadan çocukların annelerini Türkiye’ye davet ediyorlar. Onlarda Türkiye’ye çıkıp geliyorlar.

Ahmet, Çağla’dan kurtulmak için dükkana basın çağırıyor. Zengin bir ailenin kızı olan ve düğünden kaçan Çağla, bundan sonra normal bir hayat süreceğini beyan ediyor. Hacer, Çağla’ya acıyıp evine alıyor. Bu durumu öğrenen Ahmet, sinirlenip valizini alıp kuytuya gidiyor. Zola, Ahmet’in öz kardeşi olduğunu bildiği için Azra’ya olan aşkından vazgeçmeye karar veriyor. Çünkü kendisini kardeşine ihanet etmiş gibi görüyor.

Gençliğim Eyvah 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Kardeşi Ahmet’e Hainlik Ettiğini Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler