Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Kardeşi Ahmet'e Hainlik Ettiğini...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Kardeşi Ahmet’e Hainlik Ettiğini Düşünüyor!

Atv’nin sevilen komedi dizisi Gençliğim Eyvah 9. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çavi, Azra’nın kız kardeşi olduğunu öğrendikten sonra tavırları değişir. Zola’nın, Azra’ya baştan beri aşık olduğunu bildiği halde kardeşi olduğunu öğrendikten sonra onu Zola’dan kıskanmaya başlar. Hacer ise. Zola ile Çavi’ye acıyıp onların babalarını bulmak için harekete geçer ve anneleriyle konuşur. Gençliğim Eyvah 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zola, Azra’yı severek kardeşi Ahmet’e hainlik ettiğini düşünüyor.

Zola Kardeşi Ahmet’e Hainlik Ettiğini Düşünüyor!

Gençliğim Eyvah 9. bölüm 2. fragmanında; Hacer, Zola’nın kimliğinde Asmalı soy adını görünce Arif’ten hesap soruyor. Arif, onlara yardım etmek için bunu yaptığını söyleyince Hacer tarafından takdir bile ediliyor. Zola, Ahmet’in öz kardeşi olduğunu bildiği için Azra’yı severek, kendisini ona hainlik etmiş gibi hissetmeye başlıyor. Çağla ise, Ahmet’i elde edebilmek için her şeyi yapıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 9. bölüm 2. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 8. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, Ahmet’e haksızlık yaptığını düşünüp son kez onunla konuşmaya kuytuya gider. Orada Çağla ile onu yan yana yatarken görünce çocukluk aşkı Ahmet’i kalbine gömmeye karar verir. Nikah fobisi olan Çağla, son düğününü de terk ettiği basında yer alınca babası tarafından tüm kredi kartlarına el konulur.

Bunu annesinden duyan Çağla, işe girip çalışmaya karar verir. Hacer’in kapıya astığı iş ilanı için giden Çağla, zamanında Fransa’da aldığı tatlıcılık kursu sayesinde işe alınır. Bu arada Hacer, oğlunun Azra ile evlenmemesi için ona yeni talipler bulur. Ahmet kimseyi istemediğini söylese de Hacer, en son Çağla’yı gözüne kestirir.

Arif, çocuklara yüklü miras düştüğünü duyunca Zekeriya’yla konuşup, en azından eşleri onları terk etse dahi zengin bir hayatları olacağını düşünüp Zola ile Çavi’ye babaları olduklarını itiraf ederler. Ama miras olayının yalan olduğunu duyduktan sonra onları sünnet ettirmekle tehdit edip eşlerine bir şey söylememelerini isterler.

Arif, Zola’yı iş yerine alır. Çavi’yi de Zekeriya alır. Ama Nuriye, Zola’yı mutfağına geri ister. Çağla’nın Ahmet’in masasına oturup onun elini tuttuğunu gören Azra kahrolur. Bunu gören Zola, önlüğünü bırakıp Azra’yı teselli etmek için onun yanına gider. Tabi Çavi de karşı dükkana döner.

Gençliğim Eyvah 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çavi Azra’ya Ağabeylik Yapmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler