Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin Altıncı Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin Altıncı Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye 2020 ana kadroda yer alacak yarışmacıları bulmak için yapılan elemeler tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma programının son bölümünde yapılan iki eleme sonrasında ana kadroda yer alacak altıncı yarışmacıya da önlüğü verildi. MasterChef 2020’nin altıncı yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde.

MasterChef Türkiye 2020’nin Beşinci Yarışmacısı Kim Oldu!

MasterChef 2020’nin Altıncı Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin son bölümünde 10 yarışmacıya ilk etapta ıspanaklı ve ricotta peynirli ravioli yapmaları istendi. Ana kadroda yer almak isteyen 10 yarışmacı en iyi mantıyı yapabilmek için büyük çaba sarf etti. Elemede ilk etabında beş yarışmacının yemeği beğenildi. Yemeğini bitirmek üzereyken Didem büyük bir talihsizlik yaşadı ve elini kesti. Didem’in yardımına Mehmet şef koştu. Eli müdahale edilen Didem, yemeğini yapmaya döndü ama yetiştiremedi.

Yarışmanın son bölümde ilk etabı geçen beş yarışmacı; Rezzan, Sedat, Emel, Sefa ve Berker oldu. Emel, ikinci etaba geçtiğini duyunca kulaklarına inanamadı. 5 yarışmacı ikinci etap için yerlerini aldılar. İkinci etapta yarışacak yarışmacılardan uykuluk yapmaları istendi. İlk kez ikinci etaba kalan Rezzan, uykuluktan içli köfte yaptı. Sedat, uykuluk malzemesini yöresel bir pilavla sundu.

EMEL’İN YEMEĞİ DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI!

Yemeğine çok iyi başlayan Emel, tadım kaşığını yıkamadan iki kez kullanması Mehmet şefin gözünden kaçmadı ve yemeği değerlendirilmeye alınmadı. İlk kez ikinci etaba kalan Emel, yaptığı hata yüzünden çok üzüldü.

YARIŞMANIN ANA KADROSUNDA YER ALAN 6. YARIŞMACI SEDAT OLDU!

Sedat’ın, yaptığı yöresel pilavı ile sunduğu uykuluk yemeğini şefler çok başarılı buldu. Bu yemekle Sedat, ana kadroda yer alma hakkına sahip oldu. Böylelikle, Serhat, Duygu, Özgül, Emir, Ayyüce ve Sedat yarışmanın ana kadrosuna girmiş oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM NELER OLACAK?

MasterChef 2020’nin ilk haftası bu akşam tamamlanıyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde geriye kalan 8  yarışmacı ikişer yemek yapacak ve aralarından ana kadro için iki yarışmacı seçilecek. Geriye kalan altı yarışmacı ise elenmiş olacak. Pazartesi gün ise ikinci 14 yarışmacı ana kadroya geçebilmek için yarışacak.

MasterChef Türkiye 2020’nin Dördüncü Yarışmacısı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler