Ana SayfaDizilerÇöp Apartmanı Dizisinin Kadrosu Şaşkınlık Yarattı!

İlgili Postlar

Çöp Apartmanı Dizisinin Kadrosu Şaşkınlık Yarattı!

TRT 1 ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan Çöp Apartmanı dizisi bir çok usta oyuncuyu bir araya getirdi. Yapımcılığını OGM Picture’nin yaptığı dizi gerçek bir yaşam öyküsünü konu alıyor. Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizi şimdiden büyük ilgi topladı. Çöp Apartmanı dizisinin kadrosu şaşkınlık yarattı. Dizide kimler yok ki…

Birkan Sokullu Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Çöp Apartmanı Dizisinin Kadrosu Şaşkınlık Yarattı!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz 2 yıl boyunca Alice müzikalinde yer almıştı. Sinema filmlerinde yer alan ancak uzun zamandır dizilerde yer almayan sanatçıya gelen dizi teklifi onu ikna etmeyi başardı. Ezgi Mola ekranlara geri dönüyor. Yeni sezonda yayınlanacak olan dizinin henüz fragmanı yayınlanmadı.

 Ezgi Mola Kimdir?

Dizinin yapımcılığını OGM Pictures, Çöp Apartmanı dizisinin gerçek bir hayat öyküsünden uyarlandığını ve TRT 1 ekranında yeni sezonda yayınlanacağını duyurdu sosyal medya hesabından duyurdu.

DİZİNİN KADROSU SAĞLAM!

TRT 1 ekranlarında çok yakında izleyicisiyle buluşacak olan Çöp Apartmanı dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı. Dizinin erkek başrol oyuncusu Birkan Sokullu olurken partneri ise güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah oldu. Çağrı Lostuvalı’nın yönetmenliğini üstlendiği Çöp Apartmanı dizisi Eylül ayı içerisinde ekranlarda olması bekleniyor.

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu, Tv 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de yazarı olduğunu biliniyor. Ünlü pisikolog yazar Gülseren Budaycoğulu’nun Madalyonun İçi ismi kitabından Deniz Madanoğlu tarafından diziye uyarlanan, Çöp Apartmanı dizisi bir çok ünlü ismi bir araya getirdi. Büyük bir beğeniyle izlenecek dizinin son kadrosu şöyle;

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Ezgi Asaroğlu, Serkan Altunorak, Merve Dizdar, Özlem Yılmaz, Buğra Gülsoy, Alper Saldıran, Caner Cindoruk, İrem Helvacıoğlu, Kadir Doğulu gibi usta oyuncular yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler