Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli...

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Bir çok ünlü ismi bir araya getiren 03 medya tarafından yapılan İyi Günde Kötü Günde dizisi bomba gibi geliyor. Başrollerinde Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay’ın yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranında yayınlanacak olan yeni dizi hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Büyük ses getirecek dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu?

Elçin Sangu kimdir?

Yasemin Allen kimdir?

İyi Günde Kötü Günde Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İyi Günde Kötü günde dizisinin senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin oturuyor. Leyla bir düğün organizatörüdür. Düğün masasında sevdiği adam tarafından terk edilen Leyla, üstüne bir de ter edildiği adamın düğününü organize etmek durumunda kalıyor. Romantik komedi tarzındaki dizinin fragmanı büyük beğeni topladı.

İşte İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk fragmanı…..

 

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Star Tv’nin yeni gözde dizileri arasında yerini alacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin yayın tarihi ve günü henüz belli olmadı. Ancak dizinin yeni sezonla birlikte başlaması yani Eylül ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dizinin hikayesi oldukça ilginç. Leyla, nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalıyor.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİNDE BAŞKA KİMLE VAR?

Başrollerinde Elçin Sangu, Yasemin Kay Allen ve Mehmet Ozan Dolunay’ın yer aldığı dizide, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi oyuncular da yer alıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

Mehmet Ozan Dolunay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler