Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin İlk Sekiz Yarışmacısı Belli Oldu! Yarışmada Ana Kadroya Giren Son...

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin İlk Sekiz Yarışmacısı Belli Oldu! Yarışmada Ana Kadroya Giren Son İki Yarışmacı Kim?

Tv 8 ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 9 Ağustos 2020’de yayınlanan haftanın finali bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın son bölümü iki etaptan oluştu ve her etabın birincisi ana kadroya girmeye hak kazandı. Geri kalan 6 yarışmacının ise MasterChef hayali sona erdi. MasterChef 2020’nin ilk sekiz yarışmacısı belli oldu, Yarışmanın yedinci ve sekizinci yarışmacıları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020’nin Altıncı Yarışmacısı Kim Oldu?

Yarışmanın 7. ve 8. yarışmacıları kimler oldu?

MasterChef 2020’nin final haftası 9 ağustos pazar günü tamamlandı. Her gün bir yarışmacı etaplarda birinci olarak ana kadroya geçti. Haftanın son günü ise, iki etap yapıldı ve her etabın birincisi kadroya geçti ve ana kadronun ilk 8 yarışmacısı belli oldu. 14 yarışmacının katıldığı haftada 8 yarışmacı seçildikten sonra geriye kalan 6 yarışmacı MasterChef’e veda etti.

MasterChef’in son bölümünde kıyasıya bir mücadele yaşandı. İlk etabın sekiz yarışmacısı ana kadroya girmek için son şanslarını kullandı ve şeflerin verdiği Elbasan Tava yemeğini yetiştirebilmek için var güçleriyle mücadele ettiler. Elbasan Tava yemeğini, Emel Günoğlu, Furkan Yalçın, Rezzan Atan, Sefa Okyay Kılıç, Esra Tokelli, Selin Aydın, Berker Başmanav, Didem Devay arasından en iyi yapan üç yarışmacı belli oldu.

YEDİNCİ YARIŞMACI ESRA OLDU!

Şefler, Emel, Didem ve Esra’nın yemeklerini beğendiler ve bu üç yarışmacıdan en iyi tabağı yapanın Esra olduğuna karar verdiler. Esra, Elbasan Tava yemeğini en iyi yaparak MasterChef 2020’nin ana kadrosuna 7. yarışmacı olarak girmeye hak kazandı.

İlk oyunda yarışmacılardan Elbasan Tava yapmaları istendi. Verilen süre sonunda finale 3 isim kaldı. Didem, Emel ve Esra’nın kaldığı finalde şefler, en iyi tabağı olan yarışmacıyı açıkladı. Esra Tokelli, rakiplerine göre daha iyi bir tabak sunduğu için MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna seçilen 7. yarışmacısı oldu.

MasterChef 2020’nin İlk Sekiz Yarışmacısı Belli Oldu!

Son turda ise, süt ile şekerin ana malzeme olarak verildiği etapta yarışmacılardan yaratıcılıklarını kullanarak bir tatlı yapmaları istendi. Bu etapta ise en iyi tabağı yapan Furkan oldu ve ana kadroya ismini yazdırdı.

Böylelikle ilk sekiz yarışmacı; Serhat, Duygu, Özgül, Emir, Ayyüce, Sedat, Esra ve Furkan oldu.

MasterChef Türkiye 2020’nin Beşinci Yarışmacısı Kim Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler