Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namzet Osman'a Yaptıklarını Telafi Edebilecek...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namzet Osman’a Yaptıklarını Telafi Edebilecek Mi?

TRT 1 ekranının yeni dizisi Tövbeler Olsun, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 1. bölümünde; Namzet, hem hemşehrisi hemde ortağı Osman’a büyük bir kazık atıp holding sahibi oluyor. Osman ise, Namzet’in yüzünden atı taklitçiye çıkıyor. Normal bir hayat yaşayan Osman onu geriden takip ediyor. Namzet, geçirdiği kazadan sonra Osman’dan helallik istemeye karar veriyor. Çünkü hastanede yatarken çocuklarının ve karısının onun pintiliğinden bıkıp para kaçırdığını öğreniyor. Tövbeler Olsun 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Namzet, Osman’a yaptıklarını telafi edebilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Namzet Osman’a Yaptıklarını Telafi Edebilecek Mi?

Tövbeler Olsun 2. bölüm 1. fragmanında; Namzet, çocuklarının ve karısının kendisinden para koparmak için yaptıklarını öğreniyor. Aylin, Buğra’nın babasının düşmanın oğlu olduğunu öğreniyor. Namzet, af diledikten sonra Osman onun onca yılı ve onurunu nasıl telafi edeceğini düşünmeye başlıyor. Latife ise, Namzet’i nereden vuracağını buluyor. Namzet, beş parasız mı kalacak?

İşte Tövbeler olsun 2. bölüm 1. fragmanı…

TÖVBELER OLSUN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Osman, yıllar önce ortağı Namzet’e güveniyor ve onun dediklerini yapıyor. Ama Namzet’in İtalyan firmasının tasarımlarını Osman’a yaptırdığı tasarımlar fark ediliyor. Tutuklanan Osman’ın adı Taklitçiye çıkıyor. Yıllarca bunun üzüntüsünü yaşayan Osman, geriden geriye Namzet’in neler yaptığını takip ettiriyor.

Namzet, holding sahibi oluyor ama ailesine fakir hayatı yaşattırıyor. Çocukları ve karısı ise, Namzet’e türlü mazeretler uydurup para biriktirmeye başlıyor. Buğra, okul taksiti diye aldığı paralarla altına lüks araba çekip geziyor. Nazmiye, fizik tedaviye gittiğini söyleyip her seans için 15 bin lira alıyor.

Ailenin en uyanığı Nazmiye ise, bunca olanları bildiği için hem abisi Sinan’ın aldığı huzur hakkından hem de, Buğra’nın okul taksiti diye aldığı paralardan komisyon alıp şirket açıyor. Bunlardan habersiz Namzet, altın madenleri sahibi Fuat beyle görüşebilmek için onun yardım gecesinde sunabileceği bir antika aramaya başlıyor.

Çocukları babalarının gözüne girebilmek için antika eserler buluyor. Nazmiye, en antikayı bulup babasına sunuyor. Bu şapkayı alan Fuat bey çok mutlu olup Namzet’le görüşmeye gidiyor. Ancak Osman, Fuat’ı arayıp onu Namzet’in aldattığını söylüyor. Sinirle çıkan Namzet, yolda kaza yapıyor.

Ona kan veren ise Osman oluyor. Çocukları ve karısının miras kavgasına şahit olan Namzet. Osman’dan helallık almak için görüşmeye çağırıyor. Aylin, orada Buğra’nın Namzet’in oğlu olduğunu görünce şok oluyor. Namzet, Osman’ın kendisini affetmesi için ne gerekiyorsa yapmayı kabul ediyor.

Tövbeler Olsun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler