Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 2020 Kim Kazandı?

MasterChef 2020 ‘nin bu akşam yayımlanan bölümünde 16 kişilik ana kadro tamamlandı. Reyting rekorları kıran yemek programında bu akşam nefesler tutuldu ve izleyenler ana kadroya katılacak son iki kişiyi öğrenmek için ekrna kilitlendi.

MasterChef 2020’nin 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

Somer Sivrioğlu ‘Bence Çık Git’ Dedi

MasterChef 2020 ‘nin bu akşam ekranlara gelen bölümün ilk turunda yarışmacılardan adana kebabı yapması istendi.  İddialı yarışmacılardan Arem adana kebabı yapamayınca bir sonraki turda yarışmak istemediğini dile getirince Somer şef sinirlenerek ‘Bence Çık Git, Yemek Yap Şov Yapma’ dedi. Danilo Zanna ise Arem’in kendine fazla güvendiği için yemeği yapamadığı eleştirisini yaptı.

Somer Sivrioğlu Kimdir?

Danilo Zanna Kimdir?

MasterChef 2020’nin 15. Yarışmacısı Kim Oldu?

Brezilyalı yarışmacı Walison’un yaptığı pide jüri üyeleri tarafından dikkat çekti ve şefler Walison’u tebrik etti. Yapılan kebaplar arasında en az beğenilen Arem’inki olurken Ebru,Gülşah ve Çağla  son üçe kalan isimler oldu. Son üç isimden en iyi yemeği yaparak önlüğü alan isim Gülşah oldu.

MasterChef 2020 ‘nin 16. Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 2020 ‘nin ana kadrosuna girecek son ismin belirleneceği yaratıcı yemek yapma turunda yarışmacılara ürün olarak şeftali verildi. Son şansları olan yarışmacılar kıyasıya mücadele ederek yemeklerin tamamladılar. Yapılan yaratıcı yemekler arasında en az beğenilen yemek Büşra’nın oldu. 5. olarak elenen Çağla gözyaşlarını tutamadı. 4. olarak elenen Kayhan inancımızı kaybetmiyoruz diyerek yarışmaya veda etti. 3. olarak elenen Walison’a Mehmet şef aşçılık okuluna davet etti.

Son ikiye kalan Arem ve Ebru’dan yaptığı yemek beğenilerek ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Ebru oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler