Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fuat Bey Kimle Anlaşma Yapacak?

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fuat Bey Kimle Anlaşma Yapacak?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tövbeler Olsun 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Osman, Namzet’in özrünü kabul etmiyor. İçini rahatlatmak isteyen Osman, terk ettiği nişanlısı Gül’ü bulup ondan af diliyor. Osman’ın baldızı olan Gül onun özrünü kabul ediyor. Latife, önce Namzet’in eski nişanlısı Gül’e yazdığı mektubu buluyor sonra buluştuğunu öğreniyor. Tövbeler Olsun 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hem Osman, hem de Namzet Fuat beyle anlaşma yapmak istiyor. Bakalım Fuat bey kimle anlaşma yapacak?

Pazar Dizileri 2020

Fuat bey Osman’la mı Namzet’le mi anlaşma yapacak?

Tövbeler Olsun 3. bölüm 1. fragmanında; Latife, bir an evvel Nazmiye’den kurtulmak istiyor. Ona karşı ilgisi olan Anıl ve Ertan’ı yemeğe davet ediyor. Nazmiye ise, hiç birisiyle ilgilenmiyor. Aylin, babasının yadigar saatini aldıktan sonra Buğra’yla ayrılıyor. Ama yinede onu düşünmeden edemiyor. Arkadaşından ona mesaj yazmasını istiyor. Buğra’da mesajları cevaplayınca onu fena kıskanıyor. Fuat bey, hem Osman’la hem de Namzet’le görüşüyor. Bakalım bu sefer kazanan Osman mı olacak? Yoksa Namzet mi?

İşte Tövbeler Olsun 3. bölüm 1. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 2. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Namzet, kazadan sonra çok değişiyor. Hatta pintiliği bir nebze olsun azalıyor. Osman’a yıllar önce attığı kazıktan sonra pişman olup özür diliyor. Ancak o kabul etmiyor. Daha sonra, evlenmek üzereyken terk ettiği Osman’ın baldızı Gül hanımdan af dilemek istiyor. Bunu kızı Nazmiye ile paylaşıyor. Yıllar önce Gül’e yazdığı ve veremediği mektubu kızına gösteriyor.

Nazmiye ile Namzet’in gizli konuşmalarından şüphelenen Latife, onları dinliyor. Ama bir şey anlayamıyor. Buğra, annesine sevdiği kızın Osman’ın kızı olduğunu söylüyor. Latife, oğlunun o kızla birlikte olmasının babasının düşmanlığından başka bir durum olduğunu söylüyor. Buğra, ısrar edince de anlatıyor.

Namzet ile Nazmiye, Fuat beyle görüşüp şapka olayı için ondan özür diliyor ve sahte sertifikayı kendisine gelen bir telefondan öğrendiğini öğreniyor. Nazmiye, şirket içinde bir köstebek aramaya başlıyor. Hatta Anıl’ın köstebek olduğunu bilmeden bu durumu onunla görüşüyor. Nazmiye, Gül’ün bulup babasını görüştürmeyi başarıyor. Namzet, Gül’le buluşup yıllar önce ona yaptığı haksızlık için af diliyor. Gül, onu affettiğini söylüyor. Sinan, Latife’ye babasının Gül’le buluştuğunu kaçırıyor.

 Tövbeler Olsun 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Osman Kızını Üzenin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler