Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 'de İlk Takım Oyunu Oynandı

İlgili Postlar

MasterChef 2020 ‘de İlk Takım Oyunu Oynandı

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2020 ‘de ilk takım oyunu oynandı. İlk kaptanlık oyununda yaptığı tulumba tatlısı ile Tanya birinci olmuş ve mavi takımın kaptanı olmuştu. MasterChef 2020’nin ilk kaptanı Tanya kırmızı takıma  Ayyüce’yi kaptan olarak seçmişti. İlk haftanın takımları şu şekilde;

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Tanya’nın kaptanlığında mavi takım ; Ebru, Eray, Gülşah, Berk, Esra, Özgül ve Emir

Ayyüce’nin kaptanlığında kırmızı takım; Serhat, Barbaros, Duygu, Sedat, Uğur, Furkan ve Celal

MasterChef 2020 ‘de İlk Takım Oyunu

MasterChef 2020’nin ilk takım oyununda jüri üyeleri takımlardan kabak çorbası, baklava hamurundan mantarlı börek, ılık manda kaymağı ve semizotu salatası, şeftalili parfe ve ana yemek olarak da Dana Nuar ve Polenta istediler. Kıyasıya mücadele eden takımlar tüm yemeklerini eksiksiz yetiştirdi. Mavi takımın  çorba, börek ve salatası seçilirken kırmızı takımın tatlı ve ana yemeği seçildi.

Yaptıkları yemeklerle mavi takım balkona çıkarken kırmızı takım dokunulmazlık için yarıştı. Dokunulmazlık oyununda Mehmet şefin imza yemeği olan çekirdekli irmik helvası istendi.

Mehmet Şef ‘Bizim Karşımıza Böyle Tabakla Gelmeyin’ Dedi

Tatlısının çekirdeklerini dizmeyi yetiştiremeyen Uğur jüri üyelerinin sert eleştirilerine maruz kaldı. Mehmet şef tabağı iterek ‘Bizim karşımıza böyle tabakla gelmeyin’ dedi. Öte yandan Barbaros’un tabağına yaptığı desenlere Danilo Zanna ‘Bu yaptığın şefe saygısızlık biz imza tabağın aynısını istiyoruz’ dedi.

Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Yapılan çekirdekli irmik helvaları arasından Furkan, Duygu ve Ayyüce ilk üçe kaldı. Furkan yaptığı tatlının porsiyonunun büyük olması sebebiyle 3. olurken kazanan Duygu oldu. Yarışma kuralları gereği Duygu’nun bir kişiyi potaya göndermesi gerekiyordu. Duygu takımda pasif kaldığı gerekçesi ile Celal’i potaya gönderdi.

Eleme Potasına Giden İsimler

Eleme potasına giden ilk isim Duygu’nun seçimiyle Celal oldu. Yapılan oylamada ise Sedat potaya giden 2. isim oldu.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler