Ana SayfaDizilerMasterChef'te 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Kimler Eleme Potasına Düştü?

İlgili Postlar

MasterChef’te 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Kimler Eleme Potasına Düştü?

MasterChef Türkiye 3. sezon ilk haftasının ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmanın ilk dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazanmıştı ve Kırmızı takımın bireysel dokunulmazlığını kazanan Duygu olmuştu. Duygu’nun eleme adayı olarak belirlediği isim Celal olmuştu. İkinci eleme adayı ise yarışmacıların oylarıyla belirlenen Sedat olmuştu. MasterChef’te haftanın 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Kaybeden takımdan kimler eleme potasına düştü?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2020’nin 3. sezonunun ikinci dokunulmazlığını oynamak için takımlar yerlerini aldı. Şefler, takımlardan Fix Menü hazırlamalarını istedi. Takımlar verilen süre içerisinde marketten istedikleri malzemeyi almaları konusunda serbest bırakıldı. 19 Ağustos çarşamba günü ekrana gelen bölümde haftanın ikinci dokunulmazlığını alabilmek için takımlar var güçleriyle menülerini hazırladı.

Sıra sunuma geçti. Şefler, kendilerine sunulan ana yemekte Kırmızı takımın yemeğini daha çok beğendiler. Diğer yemekler beraberliği korudu. En son seçim tatlıya kaldı. En iyi tatlı tabağını hazırlayan Kırmızı takım oldu ve takım haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanmış oldu. Furkan’ın yaptığı tatlı tabağı Kırmızı takıma dokunulmazlık kazandırdı. Mavi takımın ana yemeğini yapan Emir ise, büyük üzüntü içerisine girdi.

Hangi Yarışmacılar Eleme Potasına Düştü?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerini aldı. Somer şef, kendi yaptığı çiçek dolmasına en yakın tabağı yapan yarışmacının bireysel dokunulmazlık alacağını açıkladı. Emir, dokunulmazlık oyunundaki yemeğinin beğenilmemesini unutamadı ve yemeğine odaklanamadı.

EN İYİ TABAĞI YAPAN ÖZGÜL OLDU!

Mavi takımdan Özgül, Somer şefin yemeğine en yakın tabağı yaptığı için bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Gülşah ise, ikinci oldu. Özgül, ilk eleme adayı olarak Eray’ı seçti. Takım kendi aralarında diğer eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. En çok oyu alan yarışmacı ise Esra oldu. Esra, aldığı beş oyla günün ikinci eleme adayı oldu.

Böylelikle, eleme potasına düşen 4 yarışmacı belirlenmiş oldu. Celal, Sedat, Eray ve Esra belirlenen eleme adayları oldu.

MasterChef’in bu akşam ki bölümünde yarışmacılar Mehmet şeften, bir MasterClass alacak.

MasterChef’in Son Bölümünde Eray İle Serhat Arasında Tansiyon Yükseldi! Eray Serhat’a Meydan Okudu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler