Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serkan İyiden İyide Eda'ya...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serkan İyiden İyide Eda’ya Aşık Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Serkan, son anda Eda’nın düştüğü zor durumu öğrenip onu oradan uzaklaştırıyor. Nişan sözleşmesini ise kimin basına verdiğinin peşine düşüyor. Sellin, Ferit’in Kaan’a haber verdiğini öğreniyor. Eda, Serkan yokken üstesinden geleceği zor bir işe evet diyor. Serkan, işi Eda’nın kabul ettiğini öğrenince önce karşı çıkıyor. Sonra onu menajerden kıskanıp kabul ediyor. Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Serkan iyiden iyiye Eda’ya aşık oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan İyiden İyide Eda’ya Aşık Oluyor!

Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Eda, Serkan’ın kimseyle görüşmek istemediği ve ortadan kaybolduğu günde, bir iş teklifi alıyor. Şirketin sürekli müşterilerinden Fikret beyin, hasta karısının iyileşmesi şerefine ünlü bir şarkıcının da geleceği davetin organizasyonunu Eda kabul ediyor.

SEN ÇAL KAPIMI 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serkan’ın ortalarda olmadığı günde, Eda, Fikret beyin karısının özel durumunu öğrendikten sonra organizasyonu kabul ediyor. Serkan, iş yerine gelip, bu organizasyonda kimsenin Eda’ya yardım etmemesini 24 saat içerisinde bu organizasyonun yetişmeyeceğini söylüyor. Eda, yinede el altından yanında olabilecek elemanları toplayıp işe koyuluyor.

Hatta Aydan hanımdan yardım istiyor. Eda ve arkadaşları işi yetiştirmek için var güçleriyle çalışmaya başlıyor. Serkan, Eda’ya kesinlikle yardım etmeyi düşünmezken onun, Şarkıcı Sevda hanımın yakışıklı menajeriyle görüştüğünü öğreniyor. Eda’yı Menajerden kıskanan Serkan, ona yardım ediyor. Hatta, yetişmeyecek konsere şarkıcıyı özel jetiyle getirtiyor.

Organizasyon tamamlanıyor ve şarkıcı gelip organizasyonda istediklerinin tam olarak yapılmadığını düşünüp orayı terk etmeyi düşünüyor. O kadar emekten sonra Eda, Sevda hanımla konuşup onu konser yapmaya ikna ediyor. Bu arada, Aydan hanımın oğlunun ölümünden sonra evden çıkamadığını öğrenen Eda, onu evin bahçesinden çıkarmayı başarıyor.

Günün sonunda, Serkan Eda’ya söz verdiği gibi ölen abisi anısına gitarını eline alıp  çalıyor. Duygusal anlar yaşayan Serkan, zor gününde yanında olduğu için Eda’ya sarılıyor. O anları Selin uzaktan izleyip şoke oluyor.

 Sen Çal Kapımı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda Serkan’ın Zor Gününde Yanında Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler