Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda Serkan'ın Zor Gününde...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda Serkan’ın Zor Gününde Yanında Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Sen Çal Kapımı 6. bölümüyle 19 ağustos çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Eda, zamanında yetişmesi zor bir işe girişir. Şirkette, bir kaç kişi dışında kimse ona destek vermez. Aydan hanımdan yardım isteyen Eda’nın yardım isteği geri çevrilir. Zor bir işi başarmak için uğraşan Eda, önüne konulan onca engelden sonra yorulup umutsuzluğa kapılır. Eda’yı ağlarken gören Serkan, ona teselli olup onu kimsenin üzmesine izin vermeyeceğini söyler. Sen Çal Kapımı 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Eda, Serkan’ın sırrını çözüp onun yanında oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Eda Serkan’ın Zor Gününde Yanında Oluyor!

Sen Çal Kapımı 6. bölüm 2. fragmanında; Eda, Serkan’ın yer yıl bir gün kaybolduğunu ve kimsenin onu bulamadığını öğreniyor. Selin. Eda’ya nispet olsun diye Serkan’ın bu gününü sadece özel insanlarla paylaştığını söylüyor. Eda, araştırınca bu durumun aslında Serkan’ın ve Aydan hanımı yıllar önce yaşadıkları bir kötü olay olduğunu öğreniyor. Hem Aydan hanımı, geçmişle yüzleştirip rahatlatan Eda, Serkan’ı da teselli edip yanında oluyor.

İşte Sen Çal Kapımı 6. bölüm 2. fragmanı….

 

SEN ÇAL KAPIMI 5. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Selin, bulduğu nişan sözleşmesini son anda Eda onun elinden alıp yırtar. Elinde kalan parçasını herkesin içinde okuyan Selin, aslında ikilinin bir sözleşmeye dayalı nişanlı olduklarını anlar. Eda’nın halası Ayten ise, bu duruma biraz bozulsa da yeğenini orada bırakıp evine döner. Ertesi gün Serkan, Eda’ya Antalya’ya gideceklerini söyler. Oda bir tatil valizi hazırlar.

Önemli bir toplantı için orada olacağını Eda, yolda öğrenir. Serkan, Eda’nın toplantıda giyeceği elbiseyi özenle alır. Toplantıya Selin’de nişanlısı Ferit ile katılır. Ferit, Serkan’ın düşmanı Kaan Karadağ ile iş birliği yapar ve olan biteni ona anlatır. En son olan nişan sözleşmesini de hemen ona yetiştirir.

Kaan, eline geçen kozu kullanıp apartarak Eda’nın parası için Serkan’la birlikte olduğunu ve Serkan’da ona nişanlılık sözleşmesini yaptığını internete yayar. Toplantı önceki bir gün boş kalan Serkan, yalnız dışarı çıkmak ister. Eda’nın da onunla gelmek istemesini önce ret etse de sonra kabul ediyor ve ikili sabaha kadar gezer.

Ertesi gün toplantı sırasında Serkan kürsüye çıkar. O sırada paparizileri gören Selin, Eda’dan onlara bir açıklama yapmasını ister. Onun ağladığını gören Serkan, Eda’nın elinden tutup onu, tekneye götürür. Selin ile Ferit, onları şaşkınlıkla geriden izlier.

Sen Çal Kapımı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’nın Üzülmesine İzin Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler