Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin İlk Kaptanı Kim Oldu? Mavi Ve Kırmızı Takımda Kimler Var?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin İlk Kaptanı Kim Oldu? Mavi Ve Kırmızı Takımda Kimler Var?

MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yarışacak yarışmacılar dün akşam belli oldu. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı MasterChef, yeni sezonu için start verdi, Programın ilk bölümüne geçen senenin yarışmacıları konuk oldu. Şefler, eski yarışmacılarla tek tek konuştular ve hayatlarındaki değişiklikleri duyunca gurur duydular. MasterChef 2020’nin ilk kaptanı belli oldu. Mavi ve kırmızı takımda kimler yarışacak?

MasterChef 2020 Kim Kazandı?

MasterChef 2020’nin İlk Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin ilk bölümünde, geçen sene yarışan yarışmacılar tekrar aynı ortamda olmaktan büyük mutluluk duydular. Tek tek konuşan yarışmacıların çoğu kendilerine restoran açtığını, restorandı olanda ikinci restoranını düşündüğünü duyunca şefler büyük mutluluk duydular. MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer alan 16 yarışmacı, önlüklerini eski yarışmacılardan aldılar.

MASTERCHEF 2020 İLK KAPTANLIK OYUNU!

Bir çok elemeyi geçip MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almayı başaran 16 yarışmacı ilk kaptanlık oyunu için yerlerini aldı. Şefler yarışmacılardan, ilk kaptanlık oyununda tulumba tatlısı yapmalarını istedi. 16 yarışmacı arasından en iyi tulumba tatlısını yapan Tanya oldu. Tanya, en iyi tulumba tatlısını yaparak MasterChef’in ilk kaptanlık oyunu kazanarak mavi takım kaptanı olmayı başardı. Mavi önlüğünü giyinen Tanya, Kırmızı takım kaptanı olarak Ayyüce’yi seçti.

Mavi Ve Kırmızı Takımda Kimler Var?

Mavi takım kaptanı Tanya’nın seçtiği yarışmacılar; Ebru, Eray, Gülşah, Berk, Esra, Özgül ve Emir oldu.

Kırmızı takım kaptanı Ayyüce’nin seçtiği yarışmacılar; Serhat, Barbaros, Duygu, Sedat, Uğur, Furkan ve Celal oldu.

Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları oluştuktan sonra Gülşah’ın ortaya söylediği bir söz tartışmaya yol açtı. Gülşah, herkese iyi niyetli davrandığını, ama artık stratejik davranacağını ‘Yavaş atın tekmesi pek olur’ dedi. Serhat, başta olmak üzere bir çok yarışmacı Gülşah’ın bu sözüne tepki gösterdi.

MasterChef 2020’nin bu akşam ki bölümünde, ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bir hafta boyunca yarışacak takımlardan başarısız olan takımdan bir yarışmacı elenecek. Hafta sonu yapılacak eleme gecesinde onca elemeden geçen bir yarışmacı MasterChef’e veda edecek. Bakalım yarın akşam hangi takım daha başarılı olacak?

MasterChef 2020’nin 14. Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler