Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif'in Kalbi Bu Kadar Strese...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif’in Kalbi Bu Kadar Strese Dayanmıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Gençliğim Eyvah, 10 yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya ne kadar kendilerini Zola ile Çavi’nin annelerinden saklamaya çalışsalar da başaramıyorlar. Zola, Azra’ya olan aşkını kalbine gömüyor ve onun Ahmet’le tekrardan barışmasını sağlıyor. Gençliğim Eyvah 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arif’in kalbi yaşadığı strese dayanamıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Arif’in Kalbi Yaşadığı Strese Dayanmıyor!

Gençliğim Eyvah 11. bölüm 1. fragmanında; Arif ile Zekeriya, tam Zola ile Çavi’nin annelerinden kurtulduklarını düşünürken onların gitmediğini öğreniyor. Üstüne iki kadın çocuklarının babalarının onlar olduğunu anlayıp Arif ile Zekeriya’dan susmaları karşılığında elli bin euro istiyor. Arif, o kadar uğraştan sonra iyice strese kapılıp kalp krizi geçiriyor.

İşte Gençliğim Eyvah 11. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arif ‘le Zekeriya, Zola ve Çavi’nin annelerinin çıkıp geldiklerini görünce kaçacak delik arıyor. Zola ile Çavi’ye de bu durum sürpriz oluyor. Gerçek babalarını bilen ikili annelerini babalarıyla görüştürmek istemiyor. Ama Hacer ile Nuriye, onları misafir edip çocuklarının babalarını bulmadan onları memleketlerine göndermek istemiyor.

Ahmet, bir türlü Çağla’dan kurtulamıyor. Bu seferde Çağla, Ahmet’in yayındayken etraflarını paparaziler basıyor. Paparazziler ikiliyi sevgili zannedip sorular soruyor. Ahmet, Çağla ile arasında bir şey olmadığını beyan etse de olay başka türlü yansıtılıyor. Azra’da televizyonda Ahmet ile Azra’nın sevgili olduğunu ve evlenmek üzere olduğu haberlerini izliyor.

Mahallede olan düğünde Zola, Azra’yı dansa kaldırıp onunla olamayacağını, çünkü Ahmet’i kardeşi gibi gördüğünü ve ikisinin birbirlerini çok sevdiğini bildiğini söyleyip. Azra’nın Ahmet’le dans etmesini sağlıyor. Ahmet Azra’yı ne kadar çok sevdiğini ve özlediğini söylüyor. Azra’da ona inanıyor.

Bu arada Arif ile Zekeriya’nın, Zola ile Çavi’nin annelerine kurdukları tuzak tutmuyor. Onları kaçırıp tehdit mesajı yazma planı patlıyor. Kaçırılan Hacer ile Nuriye oluyor. Onları bulan kahraman ise kocaları oluyor. Bu olaydan sonra Arif ile Zekeriya’nın eşleriyle problemi kalmıyor. Hatta onların kahramanları oluyor. Ama Zola ile Çavi’nin anneleri memleketlerine gitmekten vazgeçince ikilinin dünyaları başlarına yıkılıyor.

 Gençliğim Eyvah 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola Sayesinde Azra İle Ahmet Barışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler