Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet Fuat'la Yaptığı Anlaşmadan Çekilecek...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet Fuat’la Yaptığı Anlaşmadan Çekilecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun 4. yeni bölümüyle 30 ağustos pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fuat bey, Osman’ın tasarımlarını onun yeterli ekipmanı olmadığı için Namzet’in üretmesini ister. Namzet, Fuat beyin teklifini kabul eder. Namzet’in de anlaşma yaptığını duyan Osman, onun yanına gidip, kendisiyle helalleşmek istiyorsa, Fuat bey ile yaptığı anlaşmadan çekilmesini ister. Hala ikilinin görüştüğünü gören Osman, sözleşmeyi Fuat beyle Namzet’in önüne fırlatır. Aylin ile Buğra’nın arası düzelir. Ancak Latife. oğlunun bir an evvel o kızdan ayrılmasını ister. Tövbeler Olsun 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Namzet, Fuat’la yaptığı anlaşmadan çekilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Namzet Fuat’la Yaptığı Anlaşmadan Çekilecek Mi?

Tövbeler Osun 4. bölüm 2. fragmanında; Aylin ile barışan Buğra ailesine, babasının Osman’la ortak olmasını onayladığını söyler. Aylin’de Buğra’yla barıştığı için ortaklığa sıcak bakar. Ancak, Osman kesinlikle bir daha Namzet’le ortak olmaya niyeti yoktur.

İşte Tövbeler Olsun 4. bölüm 2. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Namzet, kendisinin Gül’le görüştüğünü Latife’nin öğrendiğini anladıktan sonra ondan af diler. Biraz nazlanan Latife. Namzet’ten evlenirken yaptıkları evlilik sözleşmesini gözden geçirmesini ister. Aylin, Buğra’dan ayrılır. Ancak, Aylin’in arkadaşı başka bir isimle Buğra’yla mesajlaştığını zanneder.

Bunu öğrenen Aylin, onunla buluşma yerine gider. Buğra’da kendi ağzından yazışan arkadaşıyla sözleşilen yere gider. Aylin, anlamadan Buğra’ya bir tokat atar. Sonradan olayla ilgisi olmadığını anlayınca Aylin ile Buğra tekrardan barışır. Osman, Fuat beyle görüşmeye gidip tasarımlarını ona sunar.

Tasarımları gören Fuat bey hemen Osman’ı arayıp kahvaltıya çağırır. Ama telefonda daha önce şapka olayını kendisine ispiyonlayan kişinin Osman olduğunu sesinden tanır. Fuat, Osman’la sözleşmeyi imzalayıp her tasarımından 10 ar tane numune yapmasını, siparişlere göre seri üretime geçeceklerini söyler.

Seri üretim için yeterli ekipmanı olmayan Osman, evi ve dükkanını ipotek yapıp kredi çekmeyi düşünür. Öte yandan Fuat bey, Nazmiye ile görüşüp Osman’la anlaştığını, onun tasarımlarını üretmelerini ister. Namzet, dünüründen af dileyip helallik ister. Ama o kabul etmez. Arabasını evini, hatta kuşunu bile sattığını öğrenen Namzet, bunları torunu için yaptığını öğrenince ona bahçeli bir ev alıp hediye eder.

 Tövbeler Olsun 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Osman Hiçbir Şekilde Namzet’le Çalışmak İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler