Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Osman Hiçbir Şekilde Namzet'le Çalışmak...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Osman Hiçbir Şekilde Namzet’le Çalışmak İstemiyor!

TRT 1’in yeni dizisi Tövbeler Olsun 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Latife, Namzet ile Gül’ün görüştüğünü öğreniyor. Namzet’i affetmenin karşılığında evlenirken yaptıkları evlenme sözleşmesini iptal etmesini istiyor. Fuat bey, Osman’ın tasarımlarını beğenip onunla sözleşme imzalıyor. Aynı şekilde üretim için Nazmiye’yle konuşuyor. Osman, dünürüyle konuşup onunla barışmak istiyor. Yanaşmayınca da onun torunu için çok istediği evi satın alıyor. Tövbeler Olsun 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Osman hiçbir şekilde Namzet’le çalışmak istemiyor.

Pazar Dizileri 2020

Osman Hiçbir Şekilde Namzet’le Çalışmak İstemiyor!

Tövbeler Olsun 4. bölüm 1. fragmanında; Fuat bey, Osman’ın tasarımlarını onun yeterli ekipmanı olmadığı için Namzet’in üretmesini istiyor. Namzet, Fuat beyin teklifini kabul ediyor. Namzet’in de anlaşma yaptığını duyan Osman, onun yanına gidip, kendisiyle helalleşmek istiyorsa, Fuat bey ile yaptığı anlaşmadan çekilmesini istiyor. Hala ikilinin görüştüğünü gören Osman, sözleşmeyi Fuat beyle Namzet’in önüne fırlatıyor. Aylin ile Buğra’nın arası düzeliyor. Ancak Latife. oğlunun bir an evvel o kızdan ayrılmasını istiyor.

İşte Tövbeler Olsun 4. bölüm 1. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Namzet, kendisinin Gül’le görüştüğünü Latife’nin öğrendiğini anladıktan sonra ondan af diliyor. Biraz nazlanan Latife. Namzet’ten evlenirken yaptıkları evlilik sözleşmesini gözden geçirmesini istiyor. Aylin, Buğra’dan ayrılıyor. Ancak, Aylin’in arkadaşı başka bir isimle Buğra’yla mesajlaştığını zannediyor.

Bunu öğrenen Aylin, onunla buluşma yerine gidiyor. Buğra’da kendi ağzından yazışan arkadaşıyla sözleşilen yere gidiyor. Aylin, anlamadan Buğra’ya bir tokat atıyor. Sonradan olayla ilgisi olmadığını anlayınca Aylin ile Buğra tekrardan barışıyor. Osman, Fuat beyle görüşmeye gidip tasarımlarını ona sunuyor.

Tasarımları gören Fuat bey hemen Osman’ı arayıp kahvaltıya çağırıyor. Ama telefonda daha önce şapka olayını kendisine ispiyonlayan kişinin Osman olduğunu sesinden tanıyor. Fuat, Osman’la sözleşmeyi imzalayıp her tasarımından 10 ar tane numune yapmasını, siparişlere göre seri üretime geçeceklerini söylüyor.

Seri üretim için yeterli ekipmanı olmayan Osman, evi ve dükkanını ipotek yapıp kredi çekmeyi düşünüyor. Öte yandan Fuat bey, Nazmiye ile görüşüp Osman’la anlaştığını, onun tasarımlarını üretmelerini istiyor. Namzet, dünüründen af dileyip helallik istiyor. Ama o kabul etmiyor. Arabasını evini, hatta kuşunu bile sattığını öğrenen Namzet, bunları torunu için yaptığını öğrenince ona bahçeli bir ev alıp hediye ediyor.

Tövbeler Olsun 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fuat Bey Anlaşmayı Osman’la Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler