Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in reytingleri alt üst eden yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin ilk eleme oyunu oynandı. Eleme potasına düşen altı yarışmacı iki aşamadan oluşan turun ilk aşamasını geçen 3 yarışmacı elenmekten kurtuldu. Geriye kalan üç yarışmacı tekrar yarıştılar. Üç yarışmacı arasından ne yazık ki bir yarışmacının MasterChef hayali sona erdi. MasterChef 2020’nin ilk elenen yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Bu sene MasterChef’in aşamaları hayli zorlu geçti. Eleme adayları yarışmanın son bölümünde iki aşamalı bir turda elendi. Celal, ilk turda Mehmet şefe pes ettiğini, daha sonraki tura kalmak istemediğini söyledi. Ama Mehmet şef, Celal’le konuşup onu devam etmesi için ikna etti.

ELEME OYUNU!

Eleme oyununa Sedat, Eray, Esra, Celal, Ayyüce ve Duygu kaldı. İlk eleme turunda şefler yarışmacıları serbest bırakıp yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istedi. İlk eleme turunu geçmeyi başaran yarışmacılar Eray, Duygu ve Ayyüce oldu. Geriye kalan Celal, Sedat ve Esra ise ikinci eleme turu için tekrar yarıştılar.

Son eleme turunda, Somer şef,üç yarışmacıdan, kendi yaptığı Gömlek kaplamalı iç pilav yemeğine en yakın yemeği yapmalarını istedi. Celal, büyük bir motivasyonla yemeğini yaptı. Esra’da yemeğini tamamladı. Sedat, bir aksilik yaşadı ve yemeği tam kızarmadı. Şefler üç yarışmacının da yemeklerini tek tek tadıp kararlarını verdiler.

YEMEĞİ EN İYİ YAPAN CELAL OLDU!

Celal’in yemeği Somer şefin yemeğine en yakın olduğu için elenmekten kurtuldu. Yemeği en iyi yapan Celal oldu. Geriye Esra ile Sedat kaldı. MasterChef 2020’nin ilk hafta ilk elenen yarışmacısı Sedat oldu.

MASTERCHEF’E SEDAT VEDA ETTİ!

Mehmet şef, Sedat’a veda ederken onun beyefendi duruşuna kibarlığına ve insanlığına övgüler yağdırdı. Ona hayatı boyunca hep böyle davranmasını tavsiye etti.

Tüm yarışmacılarla tek tek vedalaşan Sedat, gözyaşlarına hakim olamadı. Serhat arkadaşlarına, Sedat’ı ağlayarak değil ayakta alkışlayarak uğurlamaları gerektiğini söyledi ve kısa zamanda herkes tarafından sevilen Sedat alkışlarla uğurlandı.

 MasterChef’te Haftanın 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? Kimler Eleme Potasına Düştü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler