Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? Kimler Eleme Potasına Düştü?

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? Kimler Eleme Potasına Düştü?

MasterChef 2020’nin ilk haftasının 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım ile Kırmızı Takım, yemeklerini 9 sağlık personelinin beğenisine sundu. Oylama sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Haftanın 5. ve 6. eleme adayı da belli oldu. Kimler eleme potasına düştü?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Haftanın 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in son bölümünde, onca aşamayı geçip ana kadroda yer almayı başaran yarışmacılar eleme potasına düşmemek için var güçleriyle yarıştı. Haftanın 4 eleme adayı belli olmuştu. Haftanın 3. dokunulmazlık sonrasında iki eleme adayı daha belirlendi.

3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef 2020’nin ilk haftasının 3. dokunulmazlık oyununda takımlardan 4 yemek yapmaları istendi. Verilen süre içerisinde Mavi ve Kırmızı takım yemeklerini tamamladı. 9 sağlık personelinin beğenisine sunulan yemeklerde hijyen ön plandaydı. Sağlık personelleri yemekleri yeyip oylarını verdiler. Oylama sonucunda en çok oyu alarak dokunulmazlığın sahibi Mavi takım oldu. Kırmızı takım bu hafta ikinci kez dokunulmazlığı kaybetti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK İÇİN KIRMIZI TAKIM YERİNİ ALDI!

Kırmızı takımdan zaten iki yarışmacı eleme potasına düşmüştü. Bireysel dokunulmazlık için 6 yarışmacı yarıştı. Şefler yarışmacılardan ana ürün olarak İncir kullanmalarını istedi. Furkan, Duygu ve Ayyüce incirden tatlı yapmayı tercih etti. Barbaros vegan bir yemek yaptı. Uğur, ahtapot yemeği yaptı. Serhat ise, Levrek yemeği yaptı.

Şefler, bu altı yarışmacının yaptığı yemekleri ve kullandıkları teknikleri çok beğendiler ve altısını birden ön tarafa çağırdılar. En iyi yemeği yapan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat oldu.

Kimler Eleme Potasına Düştü?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat, ilk eleme adayı olarak Mavi takım kaptanı Ayyüce’yi belirledi. Böylelikle haftanın beşinci eleme adayı Ayyüce oldu. Altıncı eleme adayı ise yapılan oylamaya kaldı. Mavi takım yarışmacıları eleme adaylarının belirlemek için oylarını kullandı. Uğur ve Duygu beşer oy alınca, altıncı eleme adayını belirlemek mavi takım kaptanı olarak Ayyüce’ye kaldı. Ayyüce’nin belirlediği isim ise Duygu oldu.

MasterChef 2020’nin ilk haftasının 6 eleme adayı Sedat, Celal, Eray, Esra, Ayyüce ve Duygu  oldu. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde bu altı yarışmacıdan biri elenerek yarışmaya veda edecek.

MasterChef 32. Bölümde Kızlar Erkeklere Karşı Yarıştı! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler